dislikes

Nailpolish dislikes

7/30/2013

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten ben ik op dit moment helemaal verliefd op witte nagels. Maar ik heb natuurlijk ook wat kleurtjes waar ik op dit moment helemaal niks mee heb. Vandaag laat ik zien welke kleurtjes ik deze zomer absoluut niet op ga doen.

Zilver is echt zo'n kleur waarvan ik denk: "Blehhh!" Op dit moment vind ik er helemaal niks aan, maar dat kan over een paar weken ook weer anders zijn. Ik vind zilver echt zo'n saaie kleur. Nee, daar zie je mij deze zomer niet mee lopen!

Datzelfde geldt voor glitter top coats. Ik heb ze eigenlijk nooit al heel erg leuk gevonden. Waarom weet ik niet echt. Het zou kunnen liggen aan het er niet afkrijgen met nagellak remover, maar dat is het niet. Ik vind een glanzende top coat veel mooier. 

Donkerblauw, ik was er van de winter helemaal weg van. Maar nu... Nee, het is gewoon een te donkere kleur voor in de zomer. Waarschijnlijk vind je over een tijdje als het weer najaar wordt volop donkerblauwe nagellak op m'n blog, maar voorlopig nog even niet. 

Ik denk dat iedereen zo wel kleuren in d'r stash waar je op dit moment niks mee doet. Ik in ieder geval wel een paar. 

Welke kleur gebruik jij op dit moment nauwelijks of eigenlijk nooit?

You Might Also Like

0 Comments