Lifestyle

Nieuwe schoolspullen

7/28/2013

Ik heb al een tijdje zomervakantie. Het duurt nog wel even voordat ik weer naar school moet, maar ik vind het toch wel fijn als je vroegtijdig alweer wat nieuw schoolspullen in huis haalt. Vandaag laat ik wat van m'n nieuwe schoolspullen zien.
Ik wilde dit jaar een hele simpele agenda met veel schrijfruimte. Vandaar dat ik deze agenda heb gekocht bij de Bruna. Hij was €8,95. Niet zo super duur dus. Ik schrijf erg groot, vandaar dat ik een agenda wilde waar je aardig wat schrijfruimte in hebt, zoals deze. In deze agenda heb je plek voor 10 uren, bij mij op school kan je maximaal tot het 8ste uur zitten (5 over half 4)

Ook heb ik al een nieuwe schooltas. Dit jaar van Converse. Het is een standaard model, maar een aparte kleur. Ik vond hem wel leuk. Weer eens een keer wat anders, toch?

Volgend jaar krijg ik volgens mij 19 (!!!) boeken die ik ALLEMAAL moet kaften. Vandaar dat ik deze rekbare boekenkaften heb gekocht bij de Trekpleister. Super handig! Ik had er vorig jaar ook al 3 en dit jaar 5 dus heb ik er 8! Dat schiet op. Ik raad je echt aan om deze te gebruiken. Het bespaart zoveel tijd.

Heb jij al wat nieuwe schoolspullen in huis gehaald voor volgend schooljaar?

You Might Also Like

0 Comments