Geshopt!

Primark haarbandjes

7/19/2013

Ik ben echt HE-LE-MAAL weg van m'n nieuwe haarbandjes van de Primark. Ik heb ze nu een tijdje in m'n bezit en gebruik ze bijna elke dag. Daarom leek het mij wel leuk om er een review over te schrijven.
Hierboven zie je m'n haarbandjes. Ik heb er 12 gekocht voor maar €1,50! Dat vond ik zo goedkoop dat ik ze gewoon even mee moest nemen.

Eigenlijk kocht ik ze voor de korfbal zodat alle kleine piekjes die uit m'n staart steken uit m'n gezicht te halen. Maar ondertussen heb ik bijna elke dag eentje in. Zonder dat ik moest korfballen. Het staat wel leuk

Ik koos het setje met 4 roze, 1 gouden, 3 grijze, 1 zilveren en 3 witte. De gouden en zilveren zijn kleiner dan de rest. Ik pas allebei de maten. 

Hierboven draag ik de roze.

Hierboven draag ik de gouden. 

Hierboven draag ik de grijze. 

Hierboven draag ik de zilveren. 

En als laatste... Hierboven draag ik de witte. 

Tip

Als je wilt kan je 2 of 3 haarbandjes te gelijk dragen in verschillende kleuren.


Ik ben erg blij met deze haarbandjes. Ze zijn goedkoop, ze hebben leuke kleurtjes, zitten fijn. Het enige nadeel is dat ze snel uitrekken.

Wat vind jij van deze goedkope haarbandjes van de Primark?

You Might Also Like

1 Comments