Beauty

Pupa Made to Last Eye Pecil 600 Glamour Grey

7/26/2013

Vandaag heb ik een swatch voor jullie van een Eye Pencil van Pupa uit de edition Made To Last. Het was echt heel jammer, want toen ik hem uit de envelop haalde, was hij kapot! Maar ja, ik heb hem toch geswatcht voor jullie, ondanks hij kapot was.

Zoals bij veel Eye Pencils tegenwoordig zit er een sponsje bij. Hiermee kun je het streepje een beetje uitvegen. Zelf vind ik dit sponsje niet heel fijn. Het is best wel hard en veegt heel ongelijkmatig uit. Jammer!

Het puntje van het Pupa Eye Pencil is vrij dun, waardoor je mooie dunne streepjes kunt zetten. De dop van het Eye Pencil is glimmend zilver. Het past goed bij de rest van het Eye Pencil.

Na een paar keer dit Made to Last Eye Pencil gebruiken, is het puntje behoorlijk plat. Daarom kun je hem draaien aan het zwarte gedeelte waardoor het puntje groter wordt. 

Het is een erg creamy Eye Pencil, waardoor het pigment minimaal is als ik hem aanbracht op m'n waterlijn, terwijl hij op m'n hand super veel pigment heeft.. Dat vind ik heel jammer, want het is een hele gave kleur. Namelijk grijs met shimmers. Als ik hem op m'n hand swatch heeft het ook wel wat weg van donkerblauw. Echt super mooi! 

Hierboven heb ik hem op m'n waterlijn aangebracht en vervaagd met het sponsje, Je ziet waarschijnlijk wel dat het sponsje de lijn niet zo heel mooi verdeeld en vervaagd. Zie jij de gave kleur van de swatch op m'n hand? Ik niet. Het lijkt hier meer op zwart. 

Maar na het Eye Pencil een paar keer gebruikt te hebben...

Wow! Dat is pas pigment. Waarschijnlijk heb ik de eerste keer te zacht gedrukt of zo, ik weet het ook niet. In ieder geval: Pigment genoeg! 

Ook is het Made to Last Eye Pencil nog eens waterproof. Je kunt er dus gewoon met gaan zwemmen, wat wel handig is met dit weer.

Zo op die laatste foto vind ik het een erg mooie Eye Pencil. Hij heeft enorm veel pigment en dun puntje. Ik vind het wel jammer dat het sponsje heel je lijntje wegveegt en dat hij zo hard is.

Wat vind jij van dit Pupa Eye Pecil?

You Might Also Like

1 Comments