Merken & Producten

Sasatinnie mini nail polish

7/08/2013

In het artikel Cadeautjes uit China! zagen jullie dat ik van m'n tante nagellak had gekregen. De Sasatinnie lakjes. Ik beloofde om ze nog een keer te swatchen. Het heeft even geduurd, maar vandaag kwam het er eindelijk eens van. 
Ik kreeg 4 super schattige kleurtjes: kanariegeel, metallic blauw, fuchsia roze en glitter paars. De vorm van het potje is heel apart. Het zijn namelijk hartjes. Super cute! In de flesjes zitten 5.5 ml en ze hebben een dun kwastje met een bolletje als dop. De dop is vrij klein, waardoor het een beetje lastig vasthoudt. Verder lak je met het kwastje geen streepjes. De nagellak verdeelt zich mooi egaal.

Als eerste heb ik het gele lakje geswatcht. Het is een mooie doffe kleur. Op de foto hierboven heb ik 4 dunne laagjes aangebracht, anders dekte de nagellak namelijk niet. De kleur is echt kanariegeel en heeft ook wel iets weg van okergeel. Het is een heel vrolijk kleurtje voor in de zomer, maar kan ook prima in de winter gedragen worden.

Wow, ik ging er van uit dat dit een hele donkere dekkende kleur zou gaan worden als je hem aanbracht, maar nee! Het is een super gaaf licht kleurtje die zelfs niet helemaal dekt. Je ziet je nagel erdoorheen. Het kleurtje heeft wel wat weg van ijsblauw. Super gaaf! Het is echt een heel bescheiden en licht kleurtje met wat kleine shimmertjes erin. Heel erg mooi. Op de foto hierboven heb ik 3 laagjes aangebracht. 

Echt een knalkleur! Het is echt een mega felle roze. Het zit zelfs tegen het neon roze aan. Heel mooi. In tegenstelling tot de andere lakjes dekt deze kleur in 1 keer! Het verbaasde me echt. Je ziet m'n nagel er helemaal niet doorheen met maar 1 laagje. Ik heb niet veel nagellak die zoveel pigment geven met maar 1 keer lakken. Dat vind ik heel fijn en leuk aan dit nagellakje. Ook over dit lakje ben ik weer heel erg te spreken. Het is een heel fijn en mooi lakje.

Ik ben normaal niet zo van paarse nagels. Vaak vind ik het te donker. Met dit kleurtje valt het wel mee. Het zijn meer glitters dan paarse nagellak. Het lakje dekt ook goed met 2 laagjes nagellak. De kleur vind ik wel leuk, maar minder dan de 3 kleuren hiervoor. Voor een paarse nagellak vind ik dit een van de leukste die ik heb. Dat komt doordat het niet te donker is en door de shimmers die erin zitten.

Ik vind deze lakjes over het algemeen echt heel leuk. Het enige wat ik jammer vind is dat ze geen naam of nummer hebben. Daarom noemde ik ze in dit artikel bij de kleur inplaats bij de naam of nummer. Maar ik ben erg te spreken over deze lakjes. Het zijn hele mooie kleurtjes, het flesje is super schattig en het pigment is zeer sterk.

Ik weet niet hoe duur deze lakjes zijn of waar je ze kunt kopen. Dat komt doordat ik ze gekregen heb. Het enige dat ik weet is dat ze uit China komen. Ik heb wel even op internet gekeken, maar heb nergens gevonden waar je ze kunt kopen of dat er een webshop is. wat ik wel las is dat ze ook andere dingen dan dit soort nagellak hebben, zoals geltopcoat en gezichtsmaskers.

Wat vind jij van deze nagellak van Sasatinnie?

You Might Also Like

0 Comments