Geshopt!

Shoplog Primark

7/12/2013

Ik ben weer naar de Primark geweest, hoor! En wat was het druk, echt niet normaal. Ik heb dit keer niet enorm veel gekocht, maar toch wilde ik er een shoplog over schrijven, omdat ik dacht dat jullie dat misschien welk leuk zouden vinden. Vandaar dit artikel.

Ik kocht 12 haarbandjes in 4 verschillende kleuren. Ik vind dit soort haarbandjes heel handig bij het sporten. Ik zit namelijk op korfbal en dan zitten er de hele tijd van die nieuwe en korte haren voor m'n ogen die niet in m'n staart blijven zitten. Dat is echt heel irritant. Vandaar dat ik deze kocht. Ik wil ze graag gaan uitproberen. De kleurtjes vond ik ook erg leuk: lichtroze, grijs, zilver en goud. De haarbandjes kosten €1,50 en in 1 verpakking zitten 12 haarbandjes. Super goedkoop dus.

Hierboven zie een van de haarbandjes in m'n haar.

Twee van mijn vriendinnen gaven een slaapfeestje van dinsdag op woensdag en die wilde allebei 'doe maar iets van nagellak of zo'. Ik zag dit setje en vond het meteen super leuk. Het zijn super mooie pastelkleurtjes. Erg leuk. Ik heb deze twee keer gekocht. Voor alle twee m'n vriendinnen. Een zo'n setje kost €2,50.

Ook kocht ik voor m'n vriendinnen zo'n setje met 5 paar zilveren ringen. Als je door zo'n winkel loopt en je ziet 10 rekken met sieraden is heel heel lastig om iets te vinden, haha. Maar zilveren ringen kan je altijd wel gebruiken. Deze kosten €1,50 voor 5 paar.

Dit zijn toch super schattige kaarten?! Met macarons en donuts. Ik vond ze zo leuk dat ik ze gewoon mee moest nemen. Er zitten 2 x 8 kaarten in een pakje en ze kosten 1,50 per pakje. 

Dit waren m'n aankoopjes alweer. Ik verbaas me er nog steeds over hoe druk het kan zijn op een dinsdag ochtend... Niet normaal. En dan is het ook nog geen eens vakantie voor iedereen. 

Dit keer kon ik niet echt leuke kleding vinden. Vorige keer had ik wat leuke broeken, maar nu zag ik gewoon niks leuks.

Wat vind jij van mijn aankopen? 

You Might Also Like

0 Comments