herkenbaar

AARGH! Winkelpersoneel!

8/23/2013

Winkelpersoneel is erg verantwoordelijk voor dat we fluitend de winkel uitlopen met de aankoop die we zochten of dat we kwaad de winkel uitstampen. Herkenbaar? Een verkoopster die geen interesse toont is gewoon niks. Toen ik het onderstaande filmpje zag moest ik het gewoon even delen.
En? Herkenbaar?!

Ik vind het soms irritant dat verkoopsters meteen naar je toe komen met de standaard vragen zoals: "Kan ik je helpen?" en "Kan je het vinden?". Mijn standaard antwoord is dan bijna altijd: "Nee bedankt, ik kijk gewoon even rond". Maar zo'n verkoopster als in het filmpje hierboven zou ik niet willen meemaken. Dan heb ik nog liever een verkoopster die meteen komt vragen of ze je ergens mee kan helpen.

Ik was een keer in een schoenenzaak en ik was schoenen aan het passen. Ik wilde ze een maat kleiner proberen, dus ik vraag aan zo'n verkoopster: "Heeft u deze misschien in een maat kleiner?" Zonder in de computer te kijken of zonder in het magazijn te kijken zei ze gewoon: "Nee, die hebben we niet meer." AAARGH! Volgens mij had ze ze wel gewoon, alleen ze had gewoon geen zin om ze te gaan halen. Op zo'n moment word ik vanbinnen een beetje kwaad, maar tegelijkertijd vind ik het ook wel weer grappig. Zij loopt een aankoop mis. Eigen schuld!

Ik hoop dat ik niet de enige ben met slechte ervaringen met winkelpersoneel. Heb jij ook een moment meegemaakt waarbij je de haren uit je hoofd kon trekken of net zoals ik het wel grappig vond? 

You Might Also Like

1 Comments