#TAG

Back to school tag

8/26/2013

Zoals je misschien wel weet - als je www.missnagellak.nl al wat langer volgt - ben ik gek op tags. Ik vind het gewoon zo leuk om ze in te vullen. Vandaag vul ik dus weer een tag in. Deze zag ik bij Niquelle. De back to school tag vond ik wel heel toepasselijk om te doen, omdat ik aankomende maandag weer naar school moet... Ik weet dat sommige van jullie alweer op school zitten, maar jullie hadden dan ook eerder vakantie. Ik ben eigenlijk wel blij dat ik laat vakantie had!Naar welke klas ga je?
Tja, omdat ik liever anoniem wil blijven zeg ik alleen dat ik op het atheneum zit.

Wat vind je het mist favoriete en het meest favoriete aan school? 
Het klinkt misschien raar, maar als ik eenmaal weer begonnen ben op school vind ik het soms wel weer leuk. Ik moet er nu nog even niet aan denken. Ik denk dat ik het stomste aan school vind het vele huiswerk en de lange dagen, waardoor er niet veel tijd meer overblijft om te bloggen. Wat ik wel leuk vind aan school is het zijn met vriendinnen en de gezelligheid van de klas.


Wanneer moet je weer naar school?
Ik wil er nog niet aan denken, hoor! Helaas 2 september weer... Dag vrije tijd, dag uitslapen en dag niks hoeven (behalve bloggen natuurlijk, maar dat doe ik voor m'n plezier!).

Hoe laat wordt je wakker?
In de vakantie? Gerust 11 uur! Als ik naar school moet? Het liefst ook 11 uur, haha! Maar helaas kan dat natuurlijk niet. Als ik het eerste uur moet beginnen moet ik er om kwart over 7 uit.

Hoe lang doe je erover om je klaar te maken? 
Ongeveer 25 minuten. Het kan sneller, maar ik ben niet echt een ochtendmens...
Waar heb je zin in op school?
De herfstvakantie. Grapje. Ja natuurlijk! Zodra school begint kijkt iedereen weer uit naar de volgende vakantie. Maar school kan best leuk zijn. Ik kijk bijvoorbeeld weer uit naar Frans. Ik weet het, ik ben niet goed bij m'n hoofd, maar Frans is 1 van de weinige vakken die ik echt leuk vind!

Waar koop jij je schoolspullen? 
Ik heb nog heel veel schriften over van vorig jaar, daar hoefden ik er dus niet zo veel meer van te kopen. De schriften die ik heb gekocht komen van de Action. M'n kaftpapier komt van de V&D, m'n etui van de Vero Moda (het is eigenlijk een clutch, maar anders passen m'n spullen zoals m'n pennen, m'n rekenmachine enzo er niet in!), mijn rekbare kaften van de Trekpleister en de HEMA, de meeste pennen van de V&D (Bic), m'n agenda van de Bruna en m'n etiketten van de Action en van de Bruna.


Wat draag jij het liefst naar school? Een broek of een rokje?
Vorig jaar heb ik echt alleen maar broeken gedragen, maar dit jaar ga ik (hopelijk) meer rokjes dragen. Ik ben nog hard opzoek naar een mooie high low skirt, een skaters skirt vind ik erg leuk en dat geldt ook voor een pencil skirt.

Heb jij een rugzak of een handtas? 
Haha, een schoudertas. Om precies te zijn eentje van Converse. Tenminste, dat is m'n nieuwe schooltas. Vorig jaar had ik wel een handtas, zo'n cowboy bag. Er zat wel een schouderband bij, dus ik gebruikte hem eigenlijk altijd als schoudertas. Ik denk dat ik m'n tassen dit jaar gewoon ga afwisselen.


Beste tip voor school?
Denk voor dat je naar school gaat dat het vast wel leuk wordt. Dan wordt het ook echt leuk op school. Wees niet te onzeker, je kunt die repetitie echt wel! Ben je echt veel te onzeker? Laat je de avond van te voren je even overhoren. Dan hoor je ook van iemand anders dat je het gewoon weet!

Welke agenda heb je?
Eentje van de Bruna. Niet echt een merk. Gewoon een hele simpele met veel schrijfruimte. Ik schrijf erg groot!


Dit was de tag! Natuurlijk mogen jullie hem weer overnemen voor je eigen blog. Ik vond het - net zoals gewoonlijk - weer erg leuk om de tag in te vullen en ik heb geprobeerd om zo goed mogelijk en duidelijk antwoord te geven.

Wanneer moest/moet jij weer naar school? En is het alweer leuk of had je nog liever een paar weken (of zelfs maanden, net zoals ik) vakantie?

You Might Also Like

0 Comments