opruimen

Beautykast opruimen (deel 2) + eindresultaat

8/01/2013

Afgelopen zaterdag zagen jullie dat ik was begonnen met m'n beautykast op te ruimen. Ik had toen deel 1 gedaan en vandaag doe ik deel 2 + je ziet het eindresultaat!
Het enige wat ik nog moet opruimen is deze bak met douchespullen en nog wat losse spullen.

Ik was bezig met alles uitzoeken en recht zetten, kom ik dit tegen! Ik heb dit setje een paar maanden geleden bij de Primark gekocht voor een winactie! Het is er nog steeds niet van gekomen. Binnenkort maar eens doen, hoor!

Ook in deze bak staat alles weer netjes recht. Hij is nog wel een beetje vol, maar een stuk opgeruimder. Ik heb m'n stijltang nu ook onderop in deze bak gedaan. Daardoor lijkt hij waarschijnlijk voller dan op de eerste foto.

Dit gooi ik weg. Een hoesje van m'n dotting tool van Essence en een of ander luchtje die helemaal kapot is. Niet zo veel dit keer.

En dan is dit het eindresultaat. Nog steeds niet helemaal zoals ik het wil, maar er liggen gewoon te veel spullen in voor zo'n kleine kast. Het is voor mij ten minste nu wel overzichtelijker. 

Vinden jullie het leuk als ik zoiets vaker doe of is het te saai?

You Might Also Like

1 Comments