blauw

De swatches van m'n nieuwe Essie lakjes!

8/27/2013

Zoals jullie in een eerder artikel zagen heb ik 3 (eigenlijk 4) nieuwe nagellakjes van Essie gekregen! Ik ben er echt super blij mee. Het zijn allemaal blauwe en groene tinten, daarom swatch ik ze vandaag in 1 artikel. 

De 3 nagellakjes die ik kreeg heten (van links naar rechts): Rock the boat, Naughty nautical en Bouncer, it's me. Zoals ik daarnet al zei zijn het allemaal blauwe en groene tinten. Daarom vind ik het erg mooie kleurtjes zowel in de winter als in de lente en de zomer! 

Rock the boat wilde ik al een tijdje. Ik had hem al een paar keer zien liggen en elke keer als ik weer in de Etos kwam moest ik gewoon weer even kijken. Ik vind het zo'n mooi kleurtje. De ijsblauwe kleur en de mini shimmers die in de lak zitten zijn gewoon zo mooi! Op de bovenste foto zit de nagellak er al 3 dagen op (ik was vergeten een foto te maken)! Zie jij ergens al een chip? Dat bewijst het wel weer dat de houdbaarheid van Essie top is.

Dit is zo'n mooie kleur! De petrol kleur van Naughty nautical sprak me meteen aan. Ik ben erg van de blauw/groenige lakjes, vandaar dat ik deze niet kon laten staan en meteen m'n Etos bon van pas 1 dag oud eraan moet spenderen. En toen was m'n Etos bon op! Maar ik heb er wel een super mooi nagellakje voor terug. Ook in deze nagellak zitten weer shimmetjes. echt heel mooi! De dekking is ook top!


Deze enorm mooie, diepe kleur blauw vind ik perfect passen bij de winter. In deze lak zitten geen shimmers. Hij is aardig dekkend. Je ziet m'n nagel er een beetje doorheen. Ik vind het niet zo erg. Bouncer, it's me deed me eigenlijk meteen denken aan Catrice - It's all I can blue (heel oud artikel, hoor!). Deze lak vind ik ook erg geslaagd.


Wat ik fijn vind aan Essie:

  • De meeste lakjes hebben een goede dekking. 
  • Mooie kleurtjes uit een uitgebreid assortiment. 
  • Super fijne, dikke kwastjes waarmee je makkelijk in 1 keer je hele nagel kunt lakken.
  • In de nagellakjes zit maar liefst 13,5 ml

Wat is jouw ervaring met Essie? Vind jij Essie ook zo'n goed merk? 

You Might Also Like

3 Comments