essence

Essence me & my ice cream

8/16/2013

Ik was een paar dagen terug in de Kruidvat en daar zag ik de "Me and my ice cream" limited edition van Essence liggen. Wat een ontzettend leuke collectie is dat zeg! Ik heb mezelf kunnen inhouden en niks van de collectie te kopen. Ondanks dat ik dus geen swatches van deze collectie kan maken ga ik er toch wat over vertellen.

De collectie bevat alleen maar pasteltinten. Daarom vind ik hem zo leuk. Ook de producten die in de collectie zitten spreken me aan. 

De collectie bevat een aantal producten:

  • Hand Wipes
  • Bakes Eyeshadow
  • Lip Balm
  • Cream Blush
  • Shimmers Pearls
  • Nail Polish
  • Nail Stickers
Zelf ben ik het meest benieuwd naar de nagellakjes, de lip balms en de shimmer pearls. 

De lakjes zijn zulke schattige pastel kleurtjes! Vooral Ben & Cherries en Always On My Mint spreken me aan. 

Me & My Ice Cream
De lipbalms zijn ook al zo leuk! Dat ze verschillende kleuren bevatten vind ik erg cute!


Naar de Baked Eyeshadows ben ik minder benieuwd. De kleuren vind ik niet super.

Ook de cream blush vind ik een beetje normaal. De perzik/koraal kleur vind ik wel mooi. Deze blush past wel in deze collectie thuis.

Deze shimmer pearls wil ik echt heel graag proberen. Ik ben echt benieuwd of ze werken! Ze zien er in ieder geval wel super leuk uit!

De hand wipes zijn doekjes om na het eten je handen af te doen. Wel grappig en het past bij deze collectie, maar zelf zou ik ze niet meteen kopen.

De nagelstickers daarin tegen vind ik weer super! Ik denk dat het van die disco dip op je softijsje moet voorstellen. Echt heel schattig!

Na dit artikel te hebben geschreven denk ik dat ik misschien toch maar wat van deze collectie ga halen. De lip balms, de nagellakjes en de shimmer pearls vind ik erg leuk.

Wat vind jij van deze collectie?

You Might Also Like

3 Comments