Essie

Essie Jamaica me crazy

8/21/2013

 Deze beauty (Jamaica me crazy) kreeg van m'n tante op m'n verjaardag. Natuurlijk moest ik zo'n mooi lakje als deze gewoon even swatchen. Vandaar dit artikel van vandaag.

Wat een super kleur is het zeg! Ik vind het een beetje fuchsia roze, maar tegelijkertijd heeft het ook wel wat weg van paars.

Je ziet het helaas niet zo super goed op de foto hierboven, maar deze lak bevat duizenden kleine shimmers. Echt heel leuk. Zodra je hem in het zonlicht houdt glinstert hij super mooi. Wat ik ook heel leuk vind aan de kleur is dat je hem zowel in de zomer en lente als in de herfst kunt dragen. In de lente en de zomer is het een hele frisse zomerse kleur, terwijl hij in de herfst wel weer wat weg kan hebben van de diepe paarse kleuren. Erg mooi!

Dit kwastje is echt super fijn. Ik zeg dit bij elke swatch van Essie, maar ik vind het gewoon zo'n topmerk! De kwastjes zijn vrij dik, waardoor je gemakkelijk in 1 streep je hele nagel kunt lakken, de kleurtjes zijn echt super mooi, de kleurtjes dekken goed en de houdbaarheid van Essie is bizar lang. In meest nagellak die ik op heb zit binnen 2 dagen minimaal 1 chip, maar in de lakjes van Essie zit soms na 6 dagen nog geen een chip.

In de flesjes van Essie zit 13,5 ml. Ook dat is natuurlijk super veel. Essie koop ik altijd bij de Etos voor €9,99 per lakje.

Wat vind jij van Jamaica me crazy? 

You Might Also Like

2 Comments