favorieten

Favorieten van augustus

8/31/2013

Het is vandaag de laatste dag van augustus. De perfecte dag om een artikel te schrijven over mijn favorieten producten van augustus, toch? Augustus was voor mij een hele leuke maand! Ik was jarig, ik had de hele maand vakantie en ik heb veel leuke dingen gedaan. Ook heb ik veel producten en spulletjes ontdekt!

Als eerste dit ontzettend mooie lakje van Essie. Ik vind Rock the boat zo mooi! Misschien denk je nu: "Weer Essie?!" Ja, inderdaad weer Essie! Ik kan nog steeds niet geloven hoe ontzettend goed Essie is. Ik ga nu niet opnoemen wat er zo goed aan is, want dat heb ik al een stuk of 10 keer gedaan. Dit kleurtje vind ik passen bij de zomer, maar toch ook bij de winter! Daarom is dit lakje op dit moment mijn favoriet.

Over deze heerlijke geurkaarsjes van de IKEA schreef ik laatst een artikel. Ze ruiken zo lekker! Ze worden per 3 verkocht en zitten in een heel schattig houdertje met bloemetjes. Ook de geur is super lekker! Ze ruiken namelijk naar roos. Ik houd van bloemige geuren, daarom hebben deze kaarsjes ook een plaatsje gekregen in dit artikel.
Ik ben op dit moment helemaal verliefd op strikjes! Daarom was ik ook super blij toen ik 3 strikjes voor in m'n haar kreeg! Het setje is van de Claire's en bestaat uit 3 strikjes: Eentje van kant, eentje van spijkerstof en een blauwe met witte stipjes. Ik heb ze heel vaak in, daarom wilde ik deze ook even noemen in dit artikel.

Ook over dit product heb ik al eerder een review geschreven. De Rituals Sakura scrub is echt de lekkerste scrub die ik toe nu toe heb geprobeerd. Je huid wordt er super zacht van en hij ruikt zo lekker. Zodra je hem opbrengt ruik je de geur van kersenbloesem. Echt heerlijk!

Dit is niet echt een van m'n favorieten, maar ik ben er wel heel blij mee. Ik vind m'n nieuwe hoesje voor m'n iPod zo schattig. Met die 2 konijnenoortjes!

Deze oorbellen zijn echt in alle 'Favorieten van...' voorgekomen! Ik vind ze zo leuk en het zijn een van de weinige oorbellen die ik zo vaak draag. Ze zijn enorm groot, maar super licht. Deze heb ik gekocht bij de H&M.

Deze deodorant ruikt niet het allerlekkerst maar hij werkt zo goed. De Dove silk dry deodorant gebruik ik nu al een tijdje en het is echt een hele fijne deodorant: geen witte oksel, geen vlekken in je kleren, houdt je oksels heel lang fris en hij stinkt niet.

Ik ben zo blij met m'n dockingstation! Hij staat heel vaak aan en hij draait heel wat uren. Hij kan echt enorm hard en het geluid is super goed.

Nu nog m'n 2 favorieten liedjes van dit moment...

Read all about it - Emeli Sande 

Papaoutai - Stromae 

En dan waren dit mijn favorieten van dit moment! 

Heb jij op dit moment ook een paar favorieten? Zo ja, welke? 

You Might Also Like

1 Comments