diary

Foto's + Filmpje Ouwehands dierenpark Rhenen

8/30/2013

Ik vind het echt super leuk om van alles en nog wat foto's te maken. En waar kun je mooiere foto's maken dan in een dierentuin? Alle bijzondere dieren die je vaak van heel dichtbij kunt fotograferen! Super cool. Ik ben naar Ouwehands dierenpark in Rhenen geweest en vandaag wil ik wat door mij gemaakte foto's laten zien. Een ander artikel dan normaal! 

We beginnen met een filmpje dat ik maakte tijdens de dag. onder andere van de aquariums omdat ik ze maar niet op de foto kreeg! En ik maakte een filmpje van een wolf die z'n eten af liet pakken door een beer.Zo! Nu is het tijd voor de foto's en het verslagje!

Zo! We zijn aangekomen. Ik heb m'n gympies aan waar ik makkelijk de hele dag op kan lopen en m'n lange (spijker)broek aan ondanks dat het 30 graden wordt. Niet heel slim van mij. 

Even op de plattegrond kijken hoe we moeten lopen en let's start it!  

Nog even een fotootje van de ingang.  

En daar waren de eerste dieren. Een tijger. Ik vind ze heel cool, zolang ze maar niet gaan eten en jagen. IEW! Ik kan daar dus echt niet tegen. Als ze dan zo'n hertje vangen vind ik dat altijd zo zielig en ik vind het er zo verschrikkelijk smerig uitzien! Gelukkig was deze tijger niet in actie, maar lag 'ie lekker te chillen.

Jeej! De giraffen! Ik vind ze zo leuk! Die enorm lange nek en die grappige kop. Echt hele leuke beestjes. Deze was lekker aan het eten.

Ik heb echt een zwak voor jonge beesies! Kijk dan, hoe schattig! Je zult in dit artikel meer foto's van jonge diere tegenkomen.  

Haha, die tong! Ik vond dit gewoon een ontzettend grappige foto, daarom moest ik deze ook gewoon nog even in dit artikel doen. Nu ga ik verder naar de volgende dieren, hoor!

Hoi! Haha, wat kijk jij grappig. 

Ik ben echt bang voor vissen. Het klinkt misschien heel raar, maar ik ga ook absoluut niet in een meer, zee of rivier zwemmen! Ik moet er gewoon echt niks van hebben. Stel je voor dat er zo'n enorme vis aan je voet zit! IEW!  Gelukkig zaten deze visjes achter glas en kon ik ze ongestoord op de foto zetten. deze vond ik wel heel fascinerend! 

Iets wat mij gewoon niet lukt is vissen op de foto zetten. Ze worden altijd helemaal vervaagd. Waarschijnlijk komt het door de weerspiegeling van het glas en doordat de vissen natuurlijk bewegen. Gelukkig beweegt koraal niet zo heel veel, dus kreeg ik dat beter op de foto. 

Ik vind koraal er echt super gaaf uitzien. 

Nemo! Oftewel clownsvissen. Ik vind ze er echt super grappig uitzien. 

Hoe mooi ziet dat paarse koraal eruit?! En nee, deze foto is niet bewerkt, hoor. Ik vond het wel een mooie foto. 

Nou ja zeg! Herkennen jullie dit soms ook? Waarschijnlijk herken ik het alleen. Het is de naam van de blauwe kleur uit de spring/summer collectie van Trind! 

Op naar het berenbos!

Daar is het!

De eerste beer! Ik vind ze er maar groot en eng uitzien. Ik heb niks met beren! 

Kijk, die meest rechtse beer eet een wortel, haha!

Die ijsbeer daar stond op een hele dunnen boomstam boven het water! Hij heeft er echt meer dan een half uur gestaan. 

Hoi!

Pingu├»ns! Ik vind het hartstikke leuke beesies, alleen het stinkt er altijd zo naar vis. 

Nog even langs de olifanten...

... en de otters!

Kijk nou! Hoe schattig. Een klein damhertje. Echt heel schattig! Hij kijkt zo lief!

Ah... De parkietjes. Ik vind ze zo schattig! Ze kijken altijd zo leuk. Misschien vind ik ze ook leuk, omdat ik er ook een had. 

Haha, zie dit kleine kameeltje! Hoe grappig kijkt hij!

Hoi! Ik vind dit zo'n grappige foto. 

Deze foto is door glas genomen, vandaar dat hij niet helemaal scherp is, maar ook dit vond ik weer een grappige foto. Hij eet een walnoot! 

Deze aap zoekt het gevaar op. Kroos uit de sloot is natuurlijk veel lekkerder dan het fruit dat de verzorgers hem geven. 

Hoe lekker ijsje is dit! Het is van Ola en het heet een Swirl. Je krijgt een enorme beker en dan moest je kiezen wat voor softijs je erin wilde. Ik had aardbei en vanille gekozen. Je kon ook kiezen uit alleen vanille of alleen aardbei. Dan moest je 5 toppings kiezen. Ik koos voor karamel, wafeltjes, stroopwafel, disco dip en pure chocolade. Daarna gingen ze het voor je mixen. Het was echt heel lekker, maar wel veel!

En dat was mijn dagje Ouwehands dierenpark in Rhenen. Ben jij wel eens in Ouwehands dierenpark geweest? Zo ja, wat vond je ervan? 

You Might Also Like

1 Comments