Geshopt!

Geurkaarsjes van de IKEA

8/25/2013

Ik ben afgelopen maandag naar de IKEA geweest. Ik wist wel dat ze er geurkaarsjes hadden, maar niet dat ze er zoveel hadden! Wat veel verschillende geuren en grootten hebben ze daar. Natuurlijk kocht ik er een paar want ik houd van geurkaarsjes. Vandaag schrijf ik er dus een shoplogje over.

Allereerst kocht ik deze vanille geurkaarsjes. Het zijn gewoon van die kleintjes die je in een waxinelichtjeshouder kun doen. Vanille vind ik altijd zo lekker en zoet ruiken.  


Deze geurkaarsjes zijn iets groter dan de vorige. Op de laatste foto kun je de grootte goed zien. Het zijn kleine, ronde, roze kaarsjes en ze ruiken naar roos! Ik houd van bloemige geuren. Wat ik ook leuk vind aan deze geurkaarsjes is dat ze in een houdertje zitten met best wel tuttige bloemetjes erop. I love it! De 3 kaarsjes zitten bij elkaar in de verpakking. 


Dit zijn eigenlijk bijna dezelfde kaarsen als hierboven. Alleen zijn deze een slagje groter, de kaars is wit in plaats roze en hebben ze een ander patroon op de houder. De geur is wel hetzelfde. Deze kaarsen koop je per 2.

En dan is dit de laatste kaars. Alweer een bloemen geur. Deze ruikt namelijk naar sering. Echt een heerlijk zoete geur! Deze kaars is vrij groot en zit een een leuk glazen potje. Erg lekkere kaars! Ik kocht deze ook nog in de witte variant.

Dit was het shoplogje alweer! Verder kocht ik bij de IKEA nog een onderzetter voor op m'n bureau en een 2 roze pennenbakjes (ik weet niet zeker of het pennenbakjes zijn) voor m'n make-up in te doen. Je kunt dat bijvoorbeeld je lipgloss erin zetten of je oogpotloden. Ik vind het zelf heel handig.

Welke kaars lijkt jou het lekkerst? Houd jij ook zo van geurkaarsen of vind je ze maar stinken? 

You Might Also Like

1 Comments