Fashion

High low skirt

8/24/2013

Donderdag noemde ik de high low skirt in het artikel Toffe trends. Ik was (en ben) helemaal weg van de high low skirt. Ik vind gewoon dat het zo'n zwierig effect geeft. Echt heel leuk! Ik ben nog druk opzoek naar een high low skirt (het liefst eentje in de kleur en model zoals hierboven). 


Hoe het meisje de high low skirt hierboven heeft gecombineerd vind ik echt prachtig. Dat groene van de rok met zo'n kanten top vind ik echt heel schattig staan. En dat riempje om de rok maakt het helemaal af.

Deze combinatie vind ik iets minder leuk. Ik vind dat shirt er niet zo heel leuk bij staan. De rok vind ik wel super. Dat mooie blauwe kleurtje vind ik echt prachtig. Ik vind het ook leuk dat ze er hele simpele sandaaltjes bij draagt.

De kleur van deze high low skirt vind ik echt super mooi! Het model van de rok vind ik ook erg mooi. Hij is aan de voorkant best kort en loopt heel mooi naar achter waar hij langer wordt. Hoe dit meisje de high low skirt heeft gecombineerd spreekt me ook erg aan. Een simpele zwarte top en de zwarte pumps passen er perfect bij. Het riempje maakt deze outfit helemaal af!

Deze high low skirt vind ik ook weer super leuk! Dat geldt ook voor de top en het jasje. Alle items apart vind ik wel leuk, maar zelf zou ik deze combinatie niet snel kiezen. Geel, blauw en zwart... Hierboven op de foto vind ik het best leuk staan, maar zelf zou ik deze combinatie niet verzinnen, hoor!

Een zwarte high low skirt, een witte top en simpele sandaaltjes. Ik vind het super leuk staan! Zoals bij alle outfits hiervoor heeft ze de top weer in de high low rok. Dat staat gewoon zo leuk! De armbandjes maken deze outfit helemaal af.

Een high low skirt van spijkerstof! Zelf zou ik het niet zo snel kopen, maar het ziet er wel leuk uit. Vooral gecombineerd met die simpele zwarte top ziet het er erg leuk uit. Wat ik wel minder vind aan deze outfit zijn de schoenen...

Dit vind ik echt de allerleukste outfit van het hele rijtje (met de tas en schoenen niet meegerekend)! De enorm leuke high low skirt en de super schattige top met veertjes vind ik echt een super leuke combinatie! De kleur van deze high low skirt is ook zo mooi!

(Alle foto's uit dit artikel komen van lookbook.)

Na dit artikel geschreven te hebben wil ik toch wel erg graag een high low skirt! Ik vind het er gewoon zo leuk uitzien. En jij? Vind jij een high low skirt ook super of vind je er misschien wel helemaal niks?

You Might Also Like

2 Comments

  1. Ik ben er ook dop op! Ik heb er één van Vero moda maar de achterkant is maar een klein stukje langer,maar ik zou graag een langere willen hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. zijn dit jurkjes of gwn een t-shirt in een rok, met een riem er tussen

    BeantwoordenVerwijderen