Beauty

Ik ben blij!

8/18/2013

Misschien weten jullie wel dat mijn favoriete merk Essie is. Ik had nog maar 4 lakjes van Essie, maar... Ik heb er 4 bij gekregen! Het zijn echt super mooie kleurtjes. Natuurlijk ga ik ze nog swatchen, maar toch wilde ik jullie alvast wat foto's laten zien.

Aller eerst zal ik vertellen waarom Essie mijn lievelingsmerk qua nagellak is. Simpel. De mooie kleurtjes, lange houdbaarheid, substantie en de dekking zijn top. Waarschijnlijk weet je wel dat Essie €9,99 kost. Misschien vind je dat veel te duur, maar ik geef liever geld uit aan een goed nagellakje. Als ik een mooi kleurtje zie koop ik hem meestal gelijk.

 Rock the boat

Naughty nautical

 Bouncer, it's me

Jamaica me crazy

Dit zijn de lakjes die ik heb toegevoegd aan mijn Essie stash. Rock de boat en Bouncer, it's me kreeg van m'n vriendin. Echt super lief! Dankjewel :)

Naughty nautical heb ik gekocht van een cadeaubon van de Etos. Al mijn cadeaubonnen gaan op aan Essie. Vier van dat acht lakjes die ik van Essie heb, heb ik van cadeaubonnen gekocht! De helft!

En als laatste: Jamaica me crazy. Misschien heb je hem al eerder voorbij zien komen. Deze kreeg ik van m'n tante. 


Alle 4 vier vind ik het super mooie kleurtjes. Binnekort komen de swatches natuurlijk ook nog online. 

Op deze foto zie je de shimmers heel duidelijk in Rock the boat en Naughty nautical. Jamaica me crazy heeft ook shimmers, maar die zijn minuscuul klein. Vandaar dat ze daar niet zo bij opvallen. Bouncer, it's me heeft helemaal geen shimmers. 


Welk kleurtje spreekt jou het meest aan?

(Oja, vergeet de winactie niet! Je kunt nog tot maandag meedoen. Succes!)

You Might Also Like

3 Comments

  1. mooi!! Ik heb net gisteren met 50 % rock the boat gekocht, bouncer it's me heb ik ook. De andere 2 niet maar vind naughty nautical wel erg mooi!!

    BeantwoordenVerwijderen