geel

Mini swatch L.A. colors: color craze nail polish 'Wave Length'

8/19/2013

Mijn opa en oma zijn een tijdje terug naar Noorwegen op vakantie geweest. Super cool natuurlijk! Toen ze terug kwamen kreeg ik 2 cadeautjes. Een daarvan was een kanariegeel lakje van L.A. colors. Vandaag swatch ik hem voor jullie.
Het lakje dat ik kreeg is kanariegeel met shimmers. Super zomerse kleur!  In het flesje zit 4,9 ml. Niet heel veel, maar geel is een niet super veel gedragen kleur door mij. Ik vind het een groot genoeg flesje.

De substantie van de lak vind ik echt heel fijn. Het is niet te dun waardoor hij na een laagje (op de foto) al redelijk is gedekt. De kleur vind ik ook heel leuk. Geel draag ik niet heel vaak, maar ik vind het een hele leuke zomerse kleur. Ik zal deze lak eerder nu dragen dan in de herfst. Daar vind ik hem weer iets te vrolijk voor.


Oke, dit was de swatch alweer. Vandaar de naam 'mini swatch'. 

Wat vind jij van gele nagels? 

You Might Also Like

3 Comments

 1. Ik heb dit lakje ook ! Ik vind hem zooo leuk !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gele nagels geven echt een vrolijk gevoel, vind ik dan!
  Echt een leuke blog!
  Xx Niquelle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wel een leuke kleur, maar heel enthousiast ben ik er niet van geworden... Wel een heel goed artikel!

  BeantwoordenVerwijderen