Frankrijk

My Life In Pictures (Vakantie)

8/15/2013

Ik ben net een paar dagen terug van een super leuke vakantie in Frankrijk. Veel zon, lekker weer en lekker gezwommen. Vandaag laat ik een paar vakantiefoto's zien.


We zaten vlak bij Annecy, een super gezellig stadje met een super meer! Boven het meer waren allerlei mensen aan het parapente en deltavliegen. Als we volgend jaar misschien weer gaan, ga ik ook parapente! Het lijkt mij echt heel gaaf.

Hier zie je nog een foto van het meer. Deze foto is genomen vanaf een berg. 

 Oke, het is best wel erg, maar ik weet even niet meer waar deze foto is gemaakt! Alles lijkt daar zo op elkaar...

Ja! Genève vond ik echt een van de leukste plekken waar ik deze vakantie ben geweest. Een gaaf meer, de fontein natuurlijk en al die duren wikels zoals de Guess en de Louis Vuitton. Misschien denk je nu: "Huh?! Ze is toch in Frankrijk op vakantie geweest, maar Genève ligt toch in Zwitserland?!" Dat klopt! We zaten in Frankrijk net onder de Zwitserse grens. 

Nog een foto van het meer en de fontein en mooie bloemen ervoor. 

Ook ben ik met een tandradbaan een zijberg van de Mont Blanc op geweest. Het was zo gaaf! Alleen maar sneeuw, alpenweides, steen en watervalletjes. Echt super!

 In de alpenweides staan allemaal van die leuke bloemetjes!

Nog even als verkoeling met m'n voeten in een watervalletje geweest. Wat is dat smelt water koud zeg! 

Ook heb ik met m'n neefje nog even een sneeuwballen gevecht gehouden. :)

Dit was echt een coole rivier. Ze waren erin aan het raften. 

Zo, dat waren een paar foto's van mijn vakantie. Ik heb het erg leuk gehad!

Ben jij ook op vakantie geweest? Wat heb jij allemaal gedaan en beleefd?

You Might Also Like

2 Comments