Handen & Nagels

My nails ♡

8/28/2013

Voor dit artikel heb ik heel m'n computer afgestruind voor foto's van m'n nagels. Want in de tijd dat ik blog heb ik al heel wat nagellak geswatcht en opgehad. Kijk je mee naar mijn nagels van toen tot nu?

In dit artikel staat niet veel tekst. Bijna alleen maar foto's! 

Trind - Blue Lagoon 

W.I.C by Herôme - Agra 


Sasatinnie (Geen naam of nummer)


Dior - Saint Tropez 


-


Etos (Geen naam of nummer)


Sasatinnie (Geen naam of nummer) 


Etos (Geen naam of nummer)


Sasatinnie (Geen naam of nummer)


Catrice - It's All I Can Blue


L'Oreal - Boudior Rose


Maybelline - Cool Blue


Essie - Bouncer, It's Me


Essie - Naughty Nautical


Essie - Jamaica Me Crazy


L'Oreal You Are Worth it


Essie - Lovie Dovie


-


Maybelline - Power Red


-


Trind - Purple Sunset


Sasatinnie (Geen naam of nummer)


Trind - Minty Mojito


-


Trind - Tropical Blue


LA Colors - Wave Length


Essie - Rock The Boat


Etos (Geen naam of nummer)

Dit zijn lang niet alle kleurtjes en nail arts die ik op m'n nagels heb gemaakt, maar ik kon ze niet allemaal in dit artikel plaatsen of ik heb er geen foto van gemaakt. Ik heb bijna nooit nail arts op. Ik vind 1 kleurtje persoonlijk leuker. Vroeger (eind 2012, haha!) had ik juist alleen maar nail arts op m'n nagels. Tijden veranderen.

Ik hoop niet dat jullie het erg vinden dat er bijna alleen maar foto's in dit artikel staan! Morgen komt er weer een artikel online met meer tekst.

Heb jij ook zo vaak nagellak op? 

You Might Also Like

0 Comments