likes

Nail polish likes

8/04/2013

Afgelopen dinsdag kwam er een artikel online over de nagellak die ik op dit moment echt helemaal niks vind. Daarom leek het mij leuk om ook een artikel te schrijven over de nagellak die ik op dit moment wél veel gebruik.

Aller eerst mijn Dior. Ik heb dit nagellakje gekregen in Parijs van m'n tante. Ik vind het zo'n mooie kleur. Echt super fris en vrolijk. Ik draag dit lakje zowel in de zomer als in de winter. Het is namelijk een mooie blauwe kleur. Dit lakje heet 401 Saint-Tropez.

Deze nagellak heb ik afgelopen wintersport in Oostenrijk van m'n opa en oma gekregen. Ik ben helemaal weg van nude kleuren op dit moment en daarbij past dit lakje super goed! De naam van dit lakje is best wel apart: My Very First Knockwurst. Haha, wel lachen toch?

Ook dit lakje komt weer uit een ander land. Namelijk China! Ik kreeg hem van m'n tante en heb er een tijdje geleden een swatch over geschreven. Ik verbaasde me toen heel erg over dit lakje. Zo in het flesje lijkt het een donkere, maar felle metallic kleur. Toen ik hem ging swatchen was het juist precies het tegenovergestelde. Een mooi, zacht ijsblauw kleurtje met kleine shimmers. Heel gaaf! Hij heeft helaas geen naam of nummer.

Voor de hoeveelste keer zie je dit lakje (Blanc van Essie) voorbij komen op m'n blog? Volgens mij heb ik het best veel over deze nagellak. Hij is gewoon zo leuk! Echt, ik heb hem op dit moment al 4 dagen op m'n nagels en er zit nog helemaal NERGENS een chip! Dat zie ik niet zo heel vaak.

Over dit nagellakje (Cupcake Queen van Ciaté) heb ik het nog niet zo heel veel gehad. Ik heb hem een keer gewonnen op Twitter. Het is een super mooie roze kleur met minuscuul kleine shimmers. Het flesje vind ik ook heel gaaf. Het kleine strikje rond de dop maakt het geheel echt af.

En dan de laatste voor vandaag. Minty Mojito van Trind is een heel mooi mintgroen pastelkleurtje. Ik ben helemaal weg van pastelkleurtjes op dit moment, dus dit lakje past heel goed in m'n stash. Het allerfijnste vind ik het kwastje en de dop. De dop is zo groot dat hij super makkelijk in je hand ligt tijdens het lakken.


Nagellak draag ik heel veel, daarom is het fijn als ik zoveel fijne lakjes in m'n stash heb staan. Het enige nadeel is dat ik heel lang erover doe om te beslissen welke kleur ik op m'n nagels wil. Vaak is het een van deze.

Wat is jouw aller fijnste nagellakje?

You Might Also Like

1 Comments