Douche- & Badproducten

Rituals Sakura scrub

8/17/2013

In het artikel "Mijn Rituals stash" liet ik de producten van Rituals zien die ik in bezit heb. Nou was ik een tijdje terug jarig en heb ik de Rituals Sakura scrub gekregen. Mij leuk het wel leuk om hem te reviewen.


Zoals je hierboven ziet heeft de scrub een redelijk fijne substantie.  Maar als je de scrub aanbrengt vind ik toch dat je duidelijk voelt dat je aan het scrubben bent. Door de olie die aan de scrub toegevoegd is krijg je een super zacht huidje.

De geur van de scrub vind ik erg lekker. Door de toegevoegde kersenbloesem krijg je een heel bloemig, maar tegelijkertijd ook een hele lekker fruitige geur. De geur is vrij sterk. Als je de scrub hebt aangebracht en daarna eer hebt afgespoeld ruik je geur nog goed.

Wat ik erg leuk vond was dat ik een soort van spateltje bij de scrub kreeg waarmee je hygi├źnisch de scrub uit de pot kan halen.

Je moet de scrub 1 tot 2 keer per week gebruiken voor een zijdezacht en glanzende huid. Masseer de scrub in over de vochtige huid en spoel de scrub weer af met warm water.

Je kunt deze scrub herkennen aan de witte pot, groene etiket en de zilveren, glimmende dop. Wat ik erg leuk vind aan de dop is dat er een tekst op staat: Your body. Your soul. Your Rituals. 

Deze scrub is te koop in de Rituals shops. Erg leuk om een keertje te gaan kijken. Het ruikt er echt heel lekker en je wordt helemaal hebberig van de producten die er staan. 

Zelf heb ik bij sommige scrubs en douchegel last van een allergische reactie. Rituals is een van de merken waarbij ik geen allergische reactie krijg. Heb jij daar nou ook last van? In de winkels kun je alles uitproberen. Misschien een tip om het even op je arm te testen en kijken of je er ook een allergische reactie van krijgt. Ik in ieder geval niet, maar dat is natuurlijk bij iedereen anders.

Heb jij ook wat van Rituals? En hoe bevalt dat? 

You Might Also Like

5 Comments

 1. Een scrub in een fles. Niet heel fijn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb veel van rituals echt heerlijke producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als ik mag vragen, hoeveel moet je betalen voor je eigen site? (dat je geen .blogspot.nl achter je naam hebt)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Eerlijk gezegd dacht ik eerst dat die pot een pot verf was! xd

  Ik vind je site echt superleuk! Ik ben zelf sinds een tijdje ook weer helemaal aan het bloggen :) Dus ik kijk veel bij anderen, hoe zij het doen. Bij heel veel sites denk ik dan van: ohh, nee! Hoe slecht kun je schrijven! (en vaak geen swatches, of zelfs helemaal geen foto's) Bij jou denk ik dat dus echt NIET! :) haha

  BeantwoordenVerwijderen