case

Shoplog Frankrijk

8/09/2013

Ik ben net terug uit van een vakantie in Frankrijk. Het was super mooi weer en erg leuk. Natuurlijk heb ik ook nog wat geshopt. Niet zo veel, maar toch wilde ik het even laten zien.

Aller eerst kocht ik op een markt dit schattige hoesje voor m'n iPod 4. Het hoesje is zacht roze en heeft konijnen oortjes en kostte maar €5,-! Natuurlijk kon ik hem niet laten liggen. Wat wel jammer is, is dat op het ene oortje een vieze streep zit toen ik hem thuis uit het pakje haalde. Ik krijg hem niet weg geboend.

Op dezelfde markt kocht ik deze pilotenzonnebril. Ik wilde er alk een hele tijd eentje, dus toen ik deze voor €5,- zag nam ik hem ook maar mee. De zonnebril is een beetje wankel, maar ja. Hij zit wel lekker.

Oke, dit is alles wat ik heb gekocht aan spullen. Nu heb ik nog de eetbare producten.

Dit is echt zo lekker! Oasis Tropical is limonade. Je hebt het in heel veel smaken. Deze vind ik het lekkerst, hij smaakt namelijk naar AA. Echt heerlijk. Ik heb deze vakantie denk ik al zeker 7 flessen leeggedronken. Ik heb 2 flessen mee naar huis genomen.

Dit is ook al zo lekker! Hij zijn M&M's en Twix koeken. De M&M koek heeft een biscuitje met daarover een laagje chocolade waar de M&M's ingeplakt zitten en de Twix koek heeft een biscuitje met karamel en chocolade eroverheen. Ook van deze koeken heb ik een paar (wel 8) dozen mee naar huis genomen.

Als laatste had je in Frankrijk Coca Cola vanille. Ik heb daarvan niks mee naar huis genomen, maar toch wilde ik het even noemen. Het is namelijk echt heel lekker! Dus ben je een keer in Frankrijk, ga even naar de supermarkt (bijvoorbeeld de Carrefour) en koop een fles.

Lijkt jou Coca Cola vanille lekker?

You Might Also Like

4 Comments

 1. heel leuk hoesje!
  Die koeken zijn inderdaad heeel lekker ! Ik weet eigenlijk niet of ze nog in Nederland zijn, vroeger wel! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt! Vroeger waren ze er inderdaad wel, helaas nu niet meer.

   Verwijderen