Accessoires

Tip: Haarstrikjes

8/14/2013

Ik ben op dit moment echt helemaal verliefd op bloemetjes in je haar. Omdat ik afgelopen maandag jarig was, vond ik het ook wel leuk om strikjes voor in m'n haar te gaan proberen. Daarom vroeg ik een setje. Vandaag laten m'n vriendin en ik een aantal kapsels zien waarin we de strikjes gebruiken.

Ik kreeg een setje met een crèmekleurig kanten bloemetje, een blauwe met witte stipjes en 1 van spijkerstof.

Allereerst maakten ik een knot boven op m'n hoofd. Door middel van ondersteboven te gaan hangen, met je handen een hoge staart maken, die staart boven op je hoofd rond te draaien en dan een elastiek om je knot te doen, maakten we deze knot. Aan de zijkant maakte ik het strikje vast. Zelf vind ik dit een erg leuke manier.

Deze manier is vrij gemakkelijk. Je maakt een schuine scheiding, pakt een plukje van de voorkant en zet het aan de zijkant vast met het strikje. It's easy!

Deze manier vind ik het aller leukst!  Je maakt een schuine vlecht en zet hem met een elastiekje vast. In het elastiekje klip je het strikje, zodat het net lijkt of het strikje aan het elastiek vast zit.

Deze manier is ook vrij gemakkelijk. Je doet je haar los en aan de zijkant van je haar schuif je het strikje naar boven.

Deze manier is heel simpel. Je maakt gewoon een staart en schuift het strikje erbij. Het maakt je staart net iets persoonlijker!

Dit is de laatste manier die we hebben geprobeerd. Het is heel simpel. Je maakt een vlechtje aan de ene kant van je hoofd. Je doet hem aan de andere kant van je hoofd vastzetten, waardoor je een soort haarband idee krijgt. Op de plek waar de "haarband" stopt zet je het strikje vast.


Aan het begin van dit artikel zei ik dat ik nog niet wist of ik de strikjes net zo leuk vond als de bloemetjes. Nu, aan het einde van dit artikel en aan het einde van het uitproberen vind ik de strikjes zelfs wat leuker dan de bloemetjes!

Gebruik jij wel eens accessoires voor in je haar?

You Might Also Like

2 Comments