Fashion

Toffe trends

8/22/2013

Deze zomer zie en zag ik veel trends. Onder andere met de maxidress en de maxiskirt zag ik veel vrouwen en meisjes lopen. Vandaag vertel ik welke trends ik super leuk vind en welke ik nog maar even oversla.
De High Low Skirt vind ik echt super leuk. Ik ben al een tijdje bezig om er een te vinden, maar alle die ik tegenkwam in de winkel of op internet vond ik niet echt leuk. Deze hierboven vind ik dan wel weer erg leuk. Weet jij waar ik een leuke high low skirt kan kopen? Laat het alsjeblieft in een comment achter! 

De maxidress noemde ik daarnet al even. Ik vind ze best wel leuk, alleen ik weet niet of het mij staat. Op straat zie ik echt heel veel vrouwen met de maxidress lopen. Bij sommige staat het super leuk en bij andere staat het gewoon niet. 

De Peplum top vind ik er echt heel leuk uitzien. Het ziet er wel leuk, maar ik zal het zelf niet zo snel aantrekken. Ik vind het best wel gewaagd. Misschien juist wel goed, alleen ik weet niet of ik me er fijn in zal voelen.

De skaters skirt vind ik echt geweldig! Eigenlijk snap ik niet waarom ik er nog geen heb. Ik vind het er echt super leuk uitzien. Ik heb er al een paar keer in winkels naar gekeken, maar ik ben nog geen echt hele leuke tegengekomen. Wat ik zo leuk vind aan een skaters skirt, is dat de rok in je taille zit en dat wijd uitloopt over je heupen. 

Net zoals de skaters skirt zit de pencil skirt (oftewel koker rok) ook in je taille. Ik vind het een erg leuke uitstraling hebben. Vooral als je net zoals op de foto een blouse of top in de pencil skirt stopt. 

De kleur bordeaux rood vind je deze winter veel in de winkels en ik vind hem erg leuk! Het is zo'n hele mooie diepe  kleur. Zelf heb ik al een top in deze kleur gekocht. In mijn stash ga je deze winter zeker nog meer items in deze kleur zien.

Wat ik deze zomer erg veel zag waren broeken (of tops) met een flower pattern. Super cute! Zelf heb ik geen broek met een bloemen print gekocht., Ik vond het erg leuk bij anderen, maar ik zag mezelf er toch niet zo snel in lopen. 

\
Strikjes in m'n haar! Ik vind het zo leuk. Het staat gewoon zo leuk. Zelf heb ik iets kleinere strikjes. Als ik een knot maak doe ik er vaak een strikje bij. Ik heb er 1 van spijkerstof, 1 donker blauwe met witte stipjes en 1 van kant. Laatst schreef ik er een artikel over. 

Hoe schattig?! Een Peterpan top. Ook dit is weer een trend die ik super leuk vind, maar die ik zelf nog niet heb. Ik vind het zulke leuke tops! Dat kraagje heeft zo'n leuke vorm. 

Genoeg trends voor vandaag! Natuurlijk zijn er nog veel meer, maar ik kon ze moeilijk allemaal laten zien. Ik heb de allerleukste uitgekozen. Een high low skirt, een pencil skirt en een peterpan top zou ik heel graag nog willen. 

Welke trends vind jij super leuk? 

You Might Also Like

4 Comments