Handen & Nagels

Trind Caring Color Autumn/Winter 2013: Beauty of Nature

8/11/2013

Ik heb er lang op gewacht, maar eindelijk is het zover! Trind brengt deze herfst en winter weer een nieuwe collectie uit. Ik houd van de kleurtjes van Trind. Toen ik deze collectie voor het eerst zag, werd ik helemaal blij. De Beauty of Nature collectie bestaat, zoals de naam al zegt uit mooie natuurlijke kleurtjes. Vandaag swatch ik de zesdelige collectie. 

In de collectie zitten verschillende kleuren: Warme herfsttinten als goud (Golden Leaves) en oranje/rood (Sunset Orange en Flamingo Pink) mogen natuurlijk niet ontbreken. Maar ook blauw (Ice Blue) en groen (Sea Green en Emerald Swirls) hebben, net als de collectie van afgelopen zomer weer een plaatsje gekregen in het kleuren pallet. (Bekijk hier de swatch van de Summer Paradise collectie lente/zomer). Alleen zijn de tinten nu wat dieper, helemaal passend bij de donkere maanden. 


Wat ik heel fijn vind aan Trind nagellakken, is dat ze niet alleen decoratief zijn maar ook verzorgend. Door de toevoeging van speciale ingrediënten, die ook voorkomen in de nagel zelf, brengen zij de nagels in optimale conditie. Daardoor wordt de nagelplaat sterker en stimuleren de lakken de natuurlijke groei van je nagel.

Oke, nu weer genoeg informatie. Op naar de swatches!

Trind - Flamingo Pink 

Mijn eerste reactie van dit lakje was: "Apart, maar wel gaaf." Ik weet niet precies wat voor kleur het is. Het heeft wel wat weg koper, oranje, maar toch ook wel weer iets van roze. Erg leuke kleur. Het past ook perfect in het kleuren pallet van de collectie.

Het lakje is een vrij lichte kleur, waardoor hij in 3 dunne laagjes dekt. De kleur op je nagels is vrijwel hetzelfde als de kleur in het potje. Verder is het gewoon een hele mooie, herfstachtige en warme kleur. Ik denk dat ik dit kleurtje eerder in de herfst dan in de winter zal gaan dragen. Dit lakje heeft (denk ik) minuscuul kleine shimmers waardoor het zo mooi gaat glinsteren. 

Trind - Sunset Orange 

Dit prachtige lakje heet Sunset Orange. Erg toepasselijke naam, toch? Het lakje neigt naar koper kleur, maar heeft toch iets weg van rood en oranje. Dit is net zoals Flamingo Pink weer een echte herfstkleur. 

Sunset Orange dekt in 2 laagjes. Het viel mij op dat als ik lakte er donkere strepen kwamen. Dat vond ik jammer. Als je dan een paar keer over dezelfde plek ging was het gelukkig wel weer weg. In het lakje zitten kleine shimmers waardoor het een metallic uitstraling krijgt. Erg mooi!

Trind - Ice Blue 


Dit lakje viel mij het eerste op toen ik de collectie uitpakte. In de winter ben ik (bijna) altijd helemaal weg van blauwtinten. Dit mooie blauw/paarse lakje paste daarom helemaal in mijn straatje. In tegenstelling tot de vorige twee lakjes zou ik deze eerder in de winter dragen. 

Dit toch wel vrij donkere kleurtje dekte pas in 3 laagjes. Dat vond ik jammer. Ik had namelijk verwacht dat het in 2, of zelfs 1 laagje zou dekken omdat het een super diepe, donkere kleur is. Maar drie dunne laagjes is helemaal niet zo heel erg. De nagellak blijft tenslotte dan ook langer op je nagels zitten. 

Op de foto lijkt het misschien een donker blauwe, glimmende kleur, maar hij heeft ook wel wat weg van paars en dat zie je helaas niet op de foto. Het was zelfs zo: hoe meer laagjes ik aanbracht, hoe paarser de kleur werd. Na 3 laagjes vond ik hem het mooist (op de foto). Misschien is het ook wel een mooie kleur met een matte top coat eroverheen...

Trind - Sea Green 

Voor dat ik deze collectie ging swatchen, was dit lakje m'n favoriet. Het is zo'n mooi diep, donker, blauw, groen, glimmend kleurtje. Echt heel gaaf!

Ja, en ook na het swatchen is dit lakje tot nu toe m'n favoriet. Hij dekt al in 1 laagje! Voor de houdbaarheid heb ik 2 laagjes aangebracht. Zodra je hem opbrengt neigt het lakje meer naar het blauw dan naar het groen. Gelukkig, want groen is nooit mijn favoriete kleur geweest. Ik ben dan ook benieuwd naar het volgende kleurtje.

Trind - Emerald Swirls

Zoals ik daarnet al zei, houd ik niet erg van (donker)groene lakjes. Daarom was ik extra benieuw wat ik van dit lakje vond.

Gelukkig, na het swatchen ben ik best positief over dit lakje. Het dekt al na 1 laagje! Ook valt de kleur mij niet tegen. Het mooie, donkere, mosgroene kleurtje past perfect bij de herfst en de winter. Net zoals de rest van de lakjes uit deze collectie is het een mooi glimmend lakje.

Trind - Golden Leaves

Tot slot dit goud, bruin, groene (???) kleurtje. Ik weet niet precies welke kleur dit nou is. Ik houd het maar even op goud. Net zoals de rest van deze collectie heeft dit lakje weer shimmertjes. 

Als je het kleurtje zo ziet heeft het wel wat weg van lime-groen. Dit lakje is dekkend na 2 à 3 laagjes. Natuurlijk hoort zo'n kleurtje wel in het pallet van de herfst/winter, maar ik weet het niet... Ik vind dit de minst mooie kleur. Om deze collectie helemaal top te maken voor mij had dit lakje ingewisseld mogen zijn voor een mooie diepe rode of paarse kleur. 

Zo, dat waren de swatches. Verder wil ik nog even zeggen dat ik de Trind kwastjes een beetje dun vind, waardoor je bij sommige lakjes streepjes ziet. Wat ik wel fijn vind aan de kwastjes van Trind is de dop. Hij ligt gemakkelijk in je hand, waardoor je mooie lijnen kunt trekken.

Deze gehele collectie is/komt te koop op www.trind.com voor €9,95 per lakje. Ook kan je Trind ik een aantal winkel kopen:
  • DA
  • Douglas
  • Etos (daar heb ik het eerlijk gezegd nog nooit gezien)
  • Bijenkorf
Mijn favoriete lakje uit deze collectie is - je raadt het waarschijnlijk al - Sea Green. Maar ook Flamingo Pink en Ice Blue vallen in de smaak. Het enige lakje dat ik niet zo super vind, is Golden Leaves.

Wat is jouw favoriete lakje uit deze collectie?

You Might Also Like

3 Comments