cadeaus

Verjaardagscadeaus

8/13/2013

 Misschien wisten jullie wel dat ik gister jarig was. Ik heb natuurlijk een aantal cadeaus gekregen en de cadeaus die te maken hebben met m'n blog laat ik vandaag zien.Natuurlijk kreeg ik m'n favoriete merk nagellak: Essie! Ik vind het echt een hele gave kleur. Binnenkort ga ik hem natuurlijk weer voor jullie swatchen en dan zien jullie hem vanzelf wel verschijnen op m'n blog.

Deze hebben jullie misschien al eerder op Instagram voorbij zien komen. M'n docking station kreeg al een tijdje geleden, maar eigenlijk was hij bedoeld voor m'n verjaardag. Ik ben er echt super blij met dit cadeau.

Jeej! Een Rituals scrub. In een eerder artikel lazen jullie dat ik dol ben op de spullen van Rituals. Daarom was ik natuurlijk super blij met dit product.

En het laatste cadeau dat ik jullie wil laten zien is deze mini fotostudio. Met deze fotostudio kan ik (hopelijk) super mooie foto's maken voor m'n blog.

Voor de rest kreeg ik nog wat geld, een Etos bon en een super mooie tekening van m'n neefje en een super mooie tekening van m'n buurjongetje.

Wat is het aller leukste cadeau dat jij ooit voor je verjaardag heb gekregen? 

You Might Also Like

6 Comments

  1. Super leuk! Veel plezier ermee! Ik heb een camera gekregen! Alleen hij stelt niet zo goed scherp xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  2. nog gefeliciteerd met je verjaardag en wat een super leuke cadeautjes

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wooow zo'n fotostudio is gaaf geniet er maar van xx

    BeantwoordenVerwijderen