Winactie: Caviar setje {GESLOTEN}

8/20/2013

(Onderaan dit artikel staat de winnaar)
Vandaag ben ik jarig en wie jarig is trakteert. Ik had jullie al een hele lange tijd een winactie beloofd en vandaag is het dan eindelijk zover! Lees snel verder om mee te doen.

De winactie bestaat uit een setje caviar. Het setje bevat een flesje met caviar, een trechtertje om de caviar balletjes mee aan te brengen en een gouden nagellak.

Zelf heb ik hetzelfde setje in het roze. Ik vind het een erg fijn setje. Met het trechtertje kan je de caviar op de goede plek aanbrengen waardoor ze goed blijven plakken in je vorige laag nagellak en waardoor ze lang blijven zitten. Op de achterkant van de verpakking staat stap voor stap uitgelegd hoe je de caviar moet opbrengen. Eerder schreef ik een artikel over caviar. Lees hem hier terug. 


HOE KUN JE MEEDOEN?

Je kunt via 4 manieren meedoen:

Hier, op m'n blog:
  • Het enige wat je moet doen is een reactie achterlaten onderaan dit artikel dat je meedoet en waarom je het setje graag wilt winnen. Vergeet je niet te registeren bij de reactie met je e-mailadres, anders kan ik je niet benaderen als je hebt gewonnen en gaat de prijs naar iemand anders! (DUS NIET REGISTEREN MET "ANONIEM") 

Op Twitter:

Op Instagram:
  • Volg me op @missnagellak 
  • Re-instagram de winactie foto
  • Like de winactie foto

Op Facebook:

Doe je via alle 4 manieren mee? Dan heb je dus 4x kans!


Deze winactie loopt van maandag 12 augustus tot en met maandag 19 augustus. Dinsdag 20 augustus kies ik random een winnaar. 

Succes! 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Het is zover. Ik heb de winnaar van het caviar setje gekozen...

EN DE WINNAAR IS... Linda! 


Gefeliciteerd. Ik heb je ondertussen benaderd. Als je niet hebt gewonnen, wees niet getreurd. Ik ben zeker van plan om binnenkort nog een winactie te doen! Bijvoorbeeld als m'n blog 1 jaar bestaat in november. 

Morgen komt er weer een normaal artikel online. 

You Might Also Like

2 Comments