caviar

Winactie: Caviar setje

8/12/2013

Vandaag ben ik jarig en wie jarig is trakteert. Ik had jullie al een hele lange tijd een winactie beloofd en vandaag is het dan eindelijk zover! Lees snel verder om mee te doen.

De winactie bestaat uit een setje caviar. Het setje bevat een flesje met caviar, een trechtertje om de caviar balletjes mee aan te brengen en een gouden nagellak.

Zelf heb ik hetzelfde setje in het roze. Ik vind het een erg fijn setje. Met het trechtertje kan je de caviar op de goede plek aanbrengen waardoor ze goed blijven plakken in je vorige laag nagellak en waardoor ze lang blijven zitten. Op de achterkant van de verpakking staat stap voor stap uitgelegd hoe je de caviar moet opbrengen. Eerder schreef ik een artikel over caviar. Lees hem hier terug. 


Hoe kun je meedoen?

Je kunt via 4 manieren meedoen:

Hier, op m'n blog:
 • Het enige wat je moet doen is een reactie achterlaten onderaan dit artikel dat je meedoet en waarom je het setje graag wilt winnen. Vergeet je niet te registeren bij de reactie met je e-mailadres, anders kan ik je niet benaderen als je hebt gewonnen en gaat de prijs naar iemand anders! (DUS NIET REGISTEREN MET "ANONIEM") 

Op Twitter:

Op Instagram:
 • Volg me op @missnagellak 
 • Re-instagram de winactie foto
 • Like de winactie foto

Op Facebook:

Doe je via alle 4 manieren mee? Dan heb je dus 4x kans!


Deze winactie loopt van maandag 12 augustus tot en met maandag 19 augustus. Dinsdag 20 augustus kies ik random een winnaar. 

Succes! 

You Might Also Like

21 Comments

 1. Ik doe zeker mee! Omdat ik de caviar trend helemaal geweldig vind en het graag een keer zou willen uit proberen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik doe ook mee! Ik zou hem dolgraag willen winnen omdat ik de caviar trend echt super gaaf vind maar ik heb helaas het perfecte setje nog niet kunnen vinden.. En de kleuren van dit setje vind ik helemaal awesome! Ik heb de Facebook pagina ook geliked. Sienna_Roos@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik doe zeker mee! omdat ik caviar te gek vind!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. GEFELICITEERD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ik doe ook zeker mee omdat ik het echt suuupppppeeeeeerrrrrr leuk vind en,ik heb dat roze setje geloof ik bij jou al een keer gezien en dat vond ik echt super cute! En... je kan er natuurlijk supergaafe gala-nagels mee maken! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd! Hele leuke winactie, ik heb veel over die caviaar' parels gelezen en wil ze graag uitproberen!
  lie-ying_wu@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Van harte gefeliciteerd ik doe graag mee vanessa14041979@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik doe zeker mee!
  Op alle 4 de manieren :-)
  twitter: zowiezo_
  instagram: zowiezo_
  facebook: zoe louwerse
  email is zoe2308@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik doe meee!
  Ik wil heel graag dit setje uit testen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super leuk! Ik heb zelf ook een blog, en vind jou blog echt heel mooi! Ik weet zeker dat je over een jaar al heel ver bent! Ik zal uiteraard een unboxing && artikel over je blog & youtube kanaal maken! Ik hoop dat je veeeel tutorials opneemt! Ik heb alleen me instagram verwijdert xoxoxoxo :p. maar ik heetten lotusnailart of lotusnails idk xoxo, en op fb heet ik gewoon Lotus va Vliet! Dit is niet mijn blog dinges hoor, maar ik heb er een op wordpress xoxo :).
  Groetjes lotuS! Btw ik moet echt je blog meer bekijken want hijs echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ik wil graag winnen omdt ik dat ooit bij een vriendin heb gezien en ik mocht het ook op mijn nagels hebben van haar ik vond het echt heel leukhet bleef heel lang zitten dus besloot ik het ook te kopen ik was er super blij mee maar heb kwam niet uit het potje dus ik had er niks aan er zat ook geen trechtertje bij maar dit ziet er al veel leuker uit dus ik zou echt heel erg graag willen winnen

  cynthia*

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ik vind het er echt heel cool uit zien ik doe zeker mee
  oja nog gefeliciteerd met je verjaardag je hebt coole dingen gekregen
  email: nagellakqueen@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Super gaaf en gefeliciteerd zeg!
  Hoe oud ben je geworden?
  Ik doe mee op je blog, je facebook en twitter :)
  Mijn emailadres is missjustpretty@gmail.com
  Wat een gave winactie is dit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik maak graag kans!! Geen account op Instagram, verder heb ik aan alles voldaan. E-mailadres durf ik helaas niet (meer) openbaar te plaatsen. Ik heb daar veel problemen door gekregen namelijk. Hopelijk geen probleem. Mocht ik winnen, dan lees ik het graag via Bloglovin'.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik maak graag kans! Heb helaas geen instagram maar al de rest heb ik wel gedaan om kans te maken ;) Geniet van je verjaardag!
  zaentje@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 16. GEFELICITEERRDD!!;D ik doe zeker mee! ik hou van caviaar. en het is altijd leuk om ermee een leuke nailart te maken toch? ik heb alles gedaan behalve instagram want dt heb ik niet..
  xx (suusie2000@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik doe zeker mee! ^^ Ik zou hier superblij mee zijn aangezien ik echt nagellakverslaafd ben maar dit heb ik nog niet en ontbreekt dus nog in mijn collectie. Plus, ik ben zelf ook beautyblogger dus dit zou een mooi tutorial kunnen zijn op mijn blog! ^^

  sweetsparklyserendipity@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik ben een blogger over nagels, zoals je weet :)
  Ik heb aleen nog geen caviar, omdat ik niet weet waar je het kan kopen..
  Deze gouden caviar ziet er echt heel mooi uit!
  Ik wil het graag hebben, omdat ik het super graag een keer wil proberen!

  Nog super gefeliciteerd trouwens!
  xxx Anouk - www.nailthingsx.blogspot.nl
  nailthingsx@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Nog gefeliciteerd!!!
  Ik doe graag mee met de winactie! Ik heb alles gedaan :)
  Twitter: @xxcarmenxoxox
  Instagram: @xxcarmenxoxo
  Facebook: Carmen Jongmans denk ik

  Ik wil heeeeel graag winnen want ik vind deze gouden caviar de mooiste caviar die ik ooit heb gezien!!!

  Groetjes Carmen

  Ojaa mijn email is: carmen.nagellak@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen