Accessoires

Above the knuckle rings

9/18/2013

Ik heb nu toch wat leuks gespot! De Above the knuckle rings! Het zijn kleine ringetjes die niet over de knokkel van je vinger kunnen. Het ziet er heel leuk uit. Op deze manier kan je wel een stuk of 5 ringen aan 1 vinger doen.

Ik heb de Above the Knuckle Rings gespot bij Serena van BeautyLab en Vera van Vera CamillaIk vind de ringetjes van de eerste, van de tweede en van de laatste foto het leukst. Op deze manier kan je zoveel verschillende ringen met elkaar combineren! Met een leuk kleurtje nagellak op je nagels ziet het er helemaal leuk uit.

Ook Rihanna draagt Above the Knuckle Rings!

Ik heb gelezen dat je bij de Six een aantal setjes kan kopen. Ik ga binnenkort maar eens naar de Six toe! Voor de rest kan je ze online kopen en volgens een aantal mensen bij de H&M, maar daar heb ik ze nog niet gespot.

Wat vind jij van Above the Knuckle Rings? 

You Might Also Like

2 Comments

  1. ik vindt ze wel heel tof maar vraag me af of het nou lekker zit en goed blijft zitten

    BeantwoordenVerwijderen