action

Action nagellak

9/15/2013

Ik denk dat je bij de Action een van de goedkoopste nagellakjes kunt halen. Een setje met 3 stripers is nog geen eens €1,50! Maar ja, ik heb heel wat Action nagellakjes in m'n stash staan, maar of ik ze ooit gebruik?...

Ik zal allereerst vertellen wat voor nagellak ik van de Action heb: 13 stripers, 7 normale nagellakjes en een setje met caviar waar 3 nagellakjes in zitten. In totaal heb ik dus 23 nagellakjes van de Action. Nou moet ik eerlijk bekennen dat ik ze haast nooit gebruik.

Ik zal maar beginnen met deze 7 lakjes. Van deze heb ik 2 top coats, 2 koraal kleurige, een zilveren, een gouden en een paarse crack (niet op de foto). Tja, wat ik ervan vind? Volgens mij kosten de lakjes 50 cent, en ik vind dat je je dat merkt. Zodra je de lak opent komt je een geur tegemoet... Pffft! Ik weet niet waar het naar ruikt, maar het stinkt enorm. Wat ik wel leuk vind zijn de kleurtjes. Er zijn veel verschillende kleuren! De houdbaarheid is daarin tegen wel oké. Het blijft wel even zitten. De kwastjes zijn vrij breed en de substantie is ook wel goed. 

Over dit setje kan ik niet zo heel veel zeggen. Ik heb ze nog nooit gebruikt... 

En dan, misschien wel het meest bekende, de stripers. Je koopt ze in een setje met 3 kleurtjes voor €1,35. Dat is geen geld! Over het algemeen doen ze het best goed. Het kwastje is wel vrij breed voor een stiper en sommige kleurtjes dekken niet helemaal, maar toch. Ik ben niet echt fan van nagellak van de Action, maar de stripers gaan best. Je hebt ze ook in echt heel veel kleurtjes. Ik heb een rode, een gele, een zwarte, een oranje, een paarse, een groene, een huidkleurige, een blauwe, een witte, een gouden glitter, twee roze en een lila. 

Over het algemeen ben ik dus niet erg te spreken over de nagellak van de Action, maar dat is mijn mening. De stripers gaan nog wel, maar de normale lakjes zijn dan wel maar 50 cent, maar je krijgt er niks voor terug.

Wat vind jij van de nagellak van de Action? 

You Might Also Like

3 Comments

  1. Ik vind de nagellak wel oke.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. heb er gisteren voor t eerst 2 gekocht...ben er benieuwd naar maar voor dat geld kan ik me geen buil vallen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ben het niet met je eens. De kwaliteit is prima, zeker voor de prijs die je ervoor betaalt. Ik heb zelfs de mooiste zwarte nagellak van de action. Die dekt perfect in een laag en prima voor stempelen!

    BeantwoordenVerwijderen