Handen & Nagels

Bruiloft!

9/16/2013

Haha, nee ik ga niet trouwen, maar wel iemand anders in de familie. Ter gelegenheid daarvan mocht is de nagels van de bruid lakken! Ook mocht ik de nagels van m'n moeder, m'n zusjes, m'n nichtje en die van mezelf lakken. Kijk je mee naar het eind resultaat?


Ik had het de dag voor de bruiloft mega druk. Half 4 uit, 4 uur thuis en kwart over 4 de eerste afspraak en ook nog huiswerk! Ik voelde me voor 1 dagje 'Nagelstudio Miss Nagellak"!

Maar voor dat ik begon moest m'n nagellak natuurlijk wel netjes zijn. Ik heb ze allemaal even netje recht gezet in m'n nagellakrekken. 

Allereerst kwam m'n nichtje voor een manicure langs. Ze wilde graag caviar accent nails.

Ik gebruikte de bovenstaande lakjes. Van links naar rechts: Pink Tease Caviar van de Big Bazaar. Die had ze zelf meegebracht, omdat het mooi bij haar colbert paste. De lak die ik op de rest van haar nagels gebruikte (en als ondergrond) is Naughty Nautical van Essie. Het is zo'n mooie, groen/blauwe turquoise kleur! En om het geheel af te maken de matte top coat van Trind.

Hierboven zie je het eindresultaat. We hebben gekozen om het accentje te leggen op haar ringvinger en om de rest van de nagels lekker eenvoudig te houden. Wel hebben we over alle nagels een matte top coat gedaan om de nadruk te leggen op haar ringvinger!

De nagels van de bruid! Gewoon een onopvallende parelmoer lak van de HEMA. Ook heb ik haar nagels nog verzorgd met de Trind nail care collectie. 

Ook lakte ik de nagels van het zusje van de bruid. Gewoon een roze (niet dekkende lak) voor een wat frisser effect. 

Hierboven zie de de foto van m'n moeders nagels die ik op Instagram plaatste. Ze had een mintgroen jurkje aan, daarom paste Trind - Minti Moijo er perfect bij!

De nagels van m'n zusje... Ze heeft nooit nagellak op en ze bijt haar nagels ook altijd af. IEL.

En tot slot: mijn nagels. Ik had er amper tijd voor maar ik heb er nog een accent nail art van kunnen maken met op m'n ringvinger een zilveren lak met daaroverheen wat glitters. Op de rest van m'n nagels heb ik Manhattan nummer 113.

Ik heb ik 2 dagen tijd nog nooit zoveel nagels gelakt! In totaal 60 nagels. Het was wel leuk, hoor!

Wat zou jij op je nagels maken voor een bruiloft?

You Might Also Like

1 Comments

  1. maar toch wel heel leuk om nagels te lakken van familie of vrienden, leuk gedaan allemaal.

    BeantwoordenVerwijderen