Da Vinci

Da Vinci Vollaré nail polish

9/13/2013

Nog niet zo lang gelden won ik deze 3 nagellakjes op Twitter. Nu moet je niet gelijk denken dat ik echt elke week wel wat win op Twitter, want dat is niet meer zo. Rond februari 2013 won ik elke dag wel wat, maar dat is nu niet meer zo hoor, haha! Het merk van de nagellakjes kende ik niet maar ik vond het enorm mooie kleurtjes! Daarom swatch ik vandaag deze lakjes. 

De nagellakjes hebben geen naam of nummer (ik kon ze in ieder geval niet vinden!), daarom noem ik ze gewoon bij de kleur.

De babyroze 

Dit is de roze kleur. Zelf vind ik deze er erg mooi uitzien. Dit lakje heeft een mooie crème finish en bevat geen shimmers.  

Aller eerst: Sorry voor de verschrikkelijke lengten van m'n nagels. M'n wijs- en middelvinger breken tegenwoordig enorm snel! 

Zo ziet de lak eruit na 3 keer aanbrengen. Hij dekt totaal niet, maar zo vind ik hem wel mooi. Leuk als je een keer een niet zo opvallende kleur op je nagels wilt, maar je toch wilt dat ze een mooie finish hebben. 

Tja... dekkender kreeg ik hem helaas niet. Hierboven heb ik maar liefst 6 laagjes aangebracht en hij dekt nog steeds niet volledig. Wel jammer! Het was zo'n mooi kleurtje. Dekkend dragen gaat helaas niet lukken maar je kunt hem natuurlijk wel als glansje dragen.

De ijsblauwe 

Dit supermooie blauwe kleurtje past mooi bij de sneeuwkleuren van de winter.  

Ja, het is een mooi kleurtje! Ook dekt hij al na 2 à 3 laagjes. Wat ik wel jammer vind is dat de lak vrij dik is waardoor je op sommige plekjes wat donkerde vlekken ziet. Voor de rest is het wel een erg mooi lakje. Misschien wel mijn favoriete uit van deze 3.

De metallic paarse 

En dan als laatste deze paarse. Zelf vind ik paars op m'n nagels nooit zo mooi. Je krijgt er van die gerimpelde vingers van, haha! 

Nee, ik vind deze niet echt mooi. De kleur is valt een beetje weg en ziet er gewoon niet zo mooi uit. Ook zie je strepen van het lakken, jammer!


Mijn conclusie: De lakjes zijn super budget en dat merk je ook wel een beetje. De roze dekt niet, maar is wel mooi als een natuurlijk glansje, de blauwe heeft een mooie kleur, maar de substantie vind ik niet fijn en de paarse kleur vind ik niet super mooi. 

Wat vind jij van deze lakjes? Heb jij ze misschien ook? 

You Might Also Like

3 Comments

  1. Jammer dat hij niet zo goed dekt! Ik zou hem niet zo snel kopen door deze kwaliteit. x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer van de dekking, ze zagen er zo leuk uit in het flesje.

    BeantwoordenVerwijderen