nagellak

En tas vol nagellak...

9/04/2013

Een tijdje geleden (donderdag 22 augustus) stond m'n buurvrouw aan de deur met een plastic tas vol nagellak! En ik mocht de hele tas (met de inhoud natuurlijk!) hebben! Vandaag laat ik zien welke nagellakjes ik houd en welke ik weggeef of weggooi.

(Foto's van de avond dat ik de tas met nagellak kreeg. De foto's zijn in het donker genomen, vandaar de mindere kwaliteit!)

Hierboven zie je de nagellakjes die ik weggeef of weggooi. Puur omdat ik die kleur al een paar keer heb of dat de nagellak helemaal stroperig is geworden. Mijn vriendinnen mogen de lakjes uitkiezen die ze willen hebben. De verdroogde, stroperig of degene die bijna leeg zijn gooi ik weg. Ik kan moeilijk alles bewaren (ook al deed ik dat wel graag!).

Zo! Ik heb de nagellakjes uitgezocht en deze zijn over. Er zijn echt heel veel verschillende merken. Van Etos tot Manhattan, nog eentje van Miss Sporty en eentje van de HEMA. Ook zijn er heel veel merken die ik niet ken. Daarom ben ik extra benieuwd naar die lakjes en vind ik die juist extra leuk!

Ik heb een paar mooie lakjes eruit gehaald om ze te laten zien:
Daarnet noemde ik het merk Manhattan al. Ik ken het merk nog niet, maar moet je deze twee ontzettend mooie kleuren zien! Ik vind ze er zo mooi uitzien. Door de shimmers die aan de lak zijn toegevoegd krijg je een heel mooi effect.

Wauw! Ik vind dit echt een ontzettend mooi lakje. Het is zo'n mooie top coat. In de lak zitten glitters als staafjes, die zijn goud. Ook zitten er nog hele kleine ronde glittertjes in, die zijn voornamelijk zilver, maar er zitten ook een paar rode, paarse, blauwe en groene in. Super gaaf!

Nog een super mooie glitter lak. Deze is iets minder speciaal dan de vorige, maar wel heel mooi. Dit lakje bevat allerlei kleuren roze glitter! Echt heel mooi.

Deze lak (weer met glitters) vond ik zo mooi dat ik hem ook even moest laten zien. Het is zo'n mooie blauw met super kleine shimmers. Zo in het flesjes lijkt het net galaxy! ik ben erg benieuwd naar dit lakje.

Ik ben echt zo blij dat ik gewoon een hele tas vol nagellak heb gekregen! Gewoon zomaar! Echt super leuk! Wat mij opviel aan de nagellak in de tas, was dat het bijna allemaal nagellakjes waren waaraan shimmers toegevoegd zijn. Super leuk.

Wil jij nog dat ik een swatch schrijf over 1 of een paar van de lakjes? Laat het dan even weten! 

You Might Also Like

6 Comments

 1. die lakjes van manhattan zijn mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. die blauwe van covergirl is leuk wil je daar een keer over swatchen?

  ps. echt super veel leuke lakjes hoeveel heb je er nu?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja! Ik zal kijken wanneer ik hem ga swatchen! En ik heb nu 187 lakjes (denk ik)! Haha

   Verwijderen
 3. wat leuk!! Manhattan vind ik zelf een heel fijn merk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk dat je de nagellakjes mocht hebben...zittten hele mooie lakjes tussen :).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. dat zijn nog eens leuke cadeaus... mooie lakjes zitten erbij hoor

  BeantwoordenVerwijderen