budget

Essence I ❤ Stage eyeshadow base

9/17/2013

Ik vind een oogschaduwbasis een belangrijk product. Het zorgt ervoor dat je eyelook mooi en lang blijft zitten en dat het niet gaat ophopen in je arcadeboog. Vandaag review ik de budget eyeshadow base van Essence. 

Zoals je hierboven goed kunt zien is de oogschaduwbasis niet kleurloos maar een beetje geel/oranje/bruinachtig.

Als je hem uitsmeert blijft er een gele plek op m'n huid achter. Als je een hele lichte huid heb zie je dat extra goed. Op zich is dit niet super erg, maar als je een beetje uitschiet en daar dus niet overheen gaat met oogschaduw of eyeliner blijf je dat zien.

Hierboven zie je het verschil met of zonder oogschaduwbasis. Links is met en rechts is zonder. De kleuren verschillen amper wat, misschien is de linkse kleur met oogschaduwbasis iets intenser, maar het verschilt niet super veel.

Een ooglook met deze oogschaduwbasis overleeft gemakkelijk een dagje. Pas als je gaat zweten (bijvoorbeeld tijdens het sporten) begeeft de basis het een beetje. Verder is het een prima, en vooral enorm budget eyeshadow base! Volgens mij kost deze oogschaduwbasis niet meer dan €3 en het flesje bevat 4 ml. Daar doe je best een tijdje mee, hoor.

Deze oogschaduwbasis bevat een sponsje waarmee je de oogschaduw makkelijk mee kunt aanbrengen. Het lijkt een beetje op een sponsapplicator waarmee je lipgloss aanbrengt.


Zoals je misschien wel weet krijg ik van veel producten jeuk en/of een allergische reactie, maar van deze niet! Deze oogschaduwbasis is dus ook aan te raden als je een gevoelige huid hebt.

Welke eyeshadowbase gebruik jij?

You Might Also Like

4 Comments

 1. klinkt goed en ziet er goed uit,je ziet de intensieverschil goed bij de oogschaduwswatch

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij kostte 2,50!
  Heb ook pas net gekocht en vind hem heel erg goed werken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind deze superfijn! gebruik deze denk ik al minstens 1,5 jaar. Is ooit volgens mij een LE geweest van Essence en daarna in het vaste assortiment gekomen. Mijn ervaring is dat je makkelijk een avondje kan gaan stappen met deze primer en dan ook nog in combinatie met Sleek I-Divine <3

  BeantwoordenVerwijderen