first impression

First impression: HEMA dip & clean nail polish remover

9/24/2013

HEMA dip & clean is een van de nieuwste soorten nagellak remover. Namelijk, in het potje zitten sponsjes, daar doe je je vinger in. Daarna draai je een aantal keer rond en dan zou je nagellak eraf moeten zijn. Zelfs de meest hardnekkige glitternagellak zou er zo gemakkelijk af moeten gaan! Daar was ik erg benieuwd naar. Omdat ik nog een enorme fles met nagellak remover had staan, wilde ik eerst die opmaken voordat ik deze zou gaan kopen. De dip & clean remover staat dus al een tijdje in de winkels! Maar het was eindelijk zover, m'n nagellak remover was op. Vandaag vertel ik mijn first impression van deze bijzondere nagellak remover!


De nagellak remover ziet er leuk uit. Gewoon een simpel roze potje met een zwarte dop. In het potje zit 75 ml, dat is wel een stuk minder dan dat er in mijn vorige fles zat. Daar zat namelijk 250 ml in. Maar misschien werkt dit zuiniger!


In het potje zitten sponsjes met in het midden een gat. Daar moet je je vinger indoen en dan een aantal keer ronddraaien totdat je nagellak eraf is. Nou had ik op dit moment geen nagellak op, dus er komt nog een artikel waarin ik vertel of het werkt. 

Nu even over de geur. Ehm... Tja... Ga niet met je neus boven het potje hangen wat dan ga je automatisch hoesten. Wat een lucht! Het is veel erger dan normale nagellak remover, en dat stinkt al! Ook als je je vinger erin hebt rondgedraaid moet je 5 seconde wachten met ruiken aan je vinger, want anders heb je hetzelfde effect. Na 5 seconde is de ergste geur weg en ruikt je vinger naar chemische framboos. De geur is dus niet echt top.

Dit was m'n first impression! Er komt binnenkort nog een artikel waarin ik hem uitgebreid review! 

Heb jij ook een potje nagellakremover? Zo ja, wat vind je ervan?

You Might Also Like

1 Comments