#TAG

Herfst tag!

9/21/2013

We kunnen er gewoon niet omheen. Voor mij voelt het gewoon als of het al herfst is. Afgelopen weken is de temperatuur volgens mij niet boven de 16 graden geweest. En wat een regen! Daarom vond ik het wel toepasselijk om vandaag de herfst tag te doen, ondanks het nog geen herfst is. 

De herfst heeft leuke kanten, maar de zomer had van mij ook nog wel wat langer mogen duren. Gewoon lekker buiten zitten, bruin worden, in je shortje lopen en 's morgens zo klaar zijn met aankleden. I love it! Maar de herfst en winter vind ik ook leuk. (Hopelijk) valt er veel sneeuw, ik ga op wintersport, ik kan lekker onder m'n dekens in m'n bed liggen en ik kan weer warme truien aan!


Wat ik minder leuk vind aan de herfst is dat het zo vaak regent. Als ik op m'n kamer zit of gewoon binnen ben vind ik het niet super erg, maar als ik op de fiets zit of buiten aan het trainen ben... Ook wordt je huid weer zo droog! Vooral m'n lippen kunnen er niet echt tegen. Ik merk nu alweer sta m'n lippen enorm droog zijn.

Oké, ik ga beginnen aan de vragen!


Wat vind je het leukste van de herfst?
Ik denk dat dat de gezelligheid, de sfeer en het liggen in m'n bed. Ik vind het super fijn, als het koud is om dan gewoon in m'n bed te liggen met een filmpje of gewoon te slapen!

Je favoriete drinken.
Thee! En dan heerlijke Autumn Sorm of Winter Glow van Pickwick. Ze hebben allebei een kaneel smaakje, echt heerlijk! Vooral als het dan koud is, en dan maakt thee je gewoon weer helemaal warm. Ik denk dat het favorieten drankje van de meeste warme chocolademelk is, maar dat vind ik zo vies!


Je favoriete geur of kaars.
Ehm... Ik denk dat dat vanille is. Ik heb niet echt een speciale favoriete geur in de herfst, maar vanille vind ik wel gewoon lekker.

Favoriete lipstick.
Tja, ik draag eigenlijk niet super veel lipstick, maar als ik toch moest kiezen kies ik denk ik voor een paars/roze kleur.


Favorieten kleur voor op je ogen. 
Ik heb niet echt een favoriete kleur, maar wel een palette die ik heel mooi vind voor in de herfst. Namelijk Storm van Sleek. Het zijn heel veel donkere kleuren zoals bordeaux rood en groen, maar er zitten ook nog wel wat lichte kleurtjes in en die kan je dan heel mooi met elkaar combineren.

Favorieten muziek of band.
Deze vraag vind ik moeilijk. Ik heb niet per seizoen een andere muziek smaak. Op dit moment vind ik Avicii - Wake me up en Fall Down van Miley Cyrus heel leuk maar ook bijvoorbeeld On top of the world van Imagine Dragons, maar dat kan volgende week weer anders zijn!

Bron

Favoriete outfit om te dragen.
Ja, ik denk dat dat gewoon een simpele skinny jeans met een leuk bloesje met daarover een een vest(je) of een blazer. Gewoon lekker simpel en warm. Ook vind ik een col heel leuk en die zijn ook zo lekker warm.

Favoriete plaats om te zijn.
Dat is of op de bank onder een dekentje voor de tv of ik m'n bed onder m'n deken en eventueel nog extra dekens.


En dat was de laatste vraag! Dit keer waren het er niet super veel. Natuurlijk mag je deze tag weer overnemen voor je eigen blog.

Wat vind jij het allerfijnste aan de herfst?

You Might Also Like

1 Comments

  1. Leuke tag! Ik vind de herfst ook best fijn! Lekker warme chocolademelk drinken! Hmmm!

    BeantwoordenVerwijderen