foto's

Instagram-kiekjes

9/25/2013

Een tijdje geleden plaatste ik nog wel eens een my life in pictures, maar omdat ik nu weer op school zit, en dat zo saai is dat je nooit meer wat leuks beleefd ben ik daar voorlopig even mee gestopt. Wel plaats ik regelmatig nog foto's op Instagram. Vandaag dus een artikeltje met leuke foto's die ik op Instagram plaatste.

Ik begin maar met deze foto. Om precies te zijn plaatste ik deze foto een week geleden. Ik had een aantal mensen die vroegen of ik hun nagels wilde lakken, ja natuurlijk wil ik dat! Daarom had ik al m'n nagellak (ik heb nog meer dan dat je op de foto ziet, hoor!) weer netjes in de rekken gezet, voor hoever het paste dan.

Na al die nagels (60 in totaal) had ik amper tijd voor die van mezelf. Daarom is het maar even een simpele accent manicure geworden met paars en zilver!

Mmmm! Afgelopen week heb ik ook nog selfmade poffertjes gegeten. Echt heerlijk, vooral als je er een halve kilo suiker overheen gooit!

Nog een food post. De kruidnoten zijn er weer! 

Ik kom er net achter dat ik wel heel veel foto's van eten op Insta zet! De derde in 1 week tijd. Mijn oma en zusje hadden zelf baklava gebakken. Een Turks gebakje met heel veel honing! Echt mierzoet, maar wel heel lekker.

Het werd echt tijd! Er passen meer dan 60 nagellakjes niet meer in m'n rekken. Daarom moest er gauw weer een nieuw nagellakrek komen. M'n opa is even langs geweest en heeft wat metingen gedaan. M'n nieuwe rek wordt 1 meter 20 hoog en bijna een halve meter breed! Daar passen sowieso weer 100 nagellakjes in.

M'n oude nagellak remover is op en ik kan dus eindelijk een dip & clean nagellak remover gaan reviewen! Ik ben benieuwd naar de variant van de HEMA.

En... Ik heb 100 volgers op Instagram! Super leuk! Op naar de volgende 100 zou ik zeggen!

En dan waren dit een paar Instagram-kiekjes. Volg je me nog niet op Instagram en wil je dat wel? Klik dan hier! Ik zou het erg leuk vinden als ook jij mij volgt!

Zal ik vaker zo'n artikel doen waarin ik wat foto's van Instagram laat zien? 

You Might Also Like

1 Comments