Overig

Leuke shopsteden in Nederland!

9/14/2013

I love shopping! Ik denk dat heel veel van jullie hetzelfde hebben. Even kijken naar nieuwe kleren en accessoires. Vandaag vertel ik in welke steden ik graag shop. 


Maastricht 

Ik ben pas 1 keer in Maastricht geweest, maar ik vind het echt een hele leuke stad. Je hebt er echt heel veel winkels. Je hebt er een aantal winkelstraten. Ook heb je een grote Bijenkorf, een Guess winkel waar hele mooi schoenen stonden en heel veel standaard winkels.

In Maastricht kan je ook heel leuk eten. Op onder andere dit pleintje zijn genoeg leuke eetgelegenheden. De naam van dit pleintje weet ik niet meer.


Eindhoven

   
Ook Eindhoven is een erg leuke stad. Je kunt er gemakkelijk een hele dag shoppen en er zijn hele leuke winkeltjes.

Ik was met de trein naar Eindhoven geweest en ik vond deze oude foto op mijn computer. Dit hadden we allemaal gekocht!

Amsterdam

Ik denk dat jullie dit allemaal wel herkennen. De grachten in Amsterdam! In Amsterdam heb je ook heel veel winkels. Onder andere de Kalverstraat is erg bekend en als je wat meer geld uit wilt geven de pc hooftstraat. 

Ik ben een aantal keren in Amsterdam geweest en ik blijf het een leuke stad vinden! Hierboven zie je de Kalverstraat waar het ALTIJD (gezellig) druk is! 

En dat waren mijn 3 favorieten steden in Nederland! Natuurlijk heb ik er nog veel meer. Wat is jouw favoriete stad?

You Might Also Like

1 Comments

  1. Ik shop het liefst in Rotterdam, maar erg leuk om te zien wat jouw favoriete steden zijn! x

    BeantwoordenVerwijderen