catrice

Limited edition "Thrilling me softly" by CATRICE

9/07/2013

Ja ja, het is weer zover. Een van mijn favorieten budget merken komt met een nieuwe limited edition! Een donkere, zwarte, gothic collectie dit keer. Niet helemaal mijn ding, maar goed. Er zijn waarschijnlijk veel meisjes die dit wel eens super leuke limited edition vinden!

'Belles rebel'. Zij zijn op zoek naar nieuwe wegen en meer passie in de mode. Een spannende ontmoeting met de gothic cultuur ontwikkelt zich tot een nieuwe trend. Op de catwalks zijn modellen gehuld in leer en kant. Sierlijk, mysterieus en vrouwelijk. Zwart domineert en wordt geaccentueerd met helder rood, zacht roze en nude tinten. Goud en paars geven de look een extra twist. Limited Edition “Thrilling me Softly” by CATRICE vertaalt deze trend vanaf eind oktober t/m november 2013 in de taal van schoonheid. Ogen, lippen en nagels worden geaccentueerd met metal of matte effecten. De innovatieve Lace Patch Eyeliners worden nu al beschouwd als dé beauty must-haves voor het komende herfstseizoen. Gothic Chic - by CATRICE.


Deze collectie bevat dan ook allemaal donkere kleuren. 

Oke, dit is wel heel apart! De Lace Patch Eyeliners zijn toch wel heel bizar. Het is niet zo'n mooie standaard wing maar.. Ja?! Hoe moet ik dit nu omschrijven? Je kunt ze proberen voor €2,99

Deze twee mooie, zachte poederoogschaduwen bevatten el;k 3 tinten. Deze producten vind ik wel heel mooi. Elke oogschaduw heeft zowel matte als glinstereffecten. Ze zijn verkrijgbaar in C01 Soft thrill en C02 Gentle thrill voor €3,89 per doosje. 

Ook dit product vind ik weer erg leuk. De Cat Eyes Eyeliner Pen kent het geheim van prachtige kattenogen. Deze eyeliner pen kost €3,59. Ik ben benieuwd naar de dikte van de punt en naar de substantie!

Met deze Better Than False Lashes Mascara Ultra Black kan je een extreme krul creëren. Zoals je hierboven kunt zien lijkt het borsteltje aardig groot. Deze mascara kost €4,59.

Ook zitten er in de nieuwe limited edition Wet Shine Stain Lip Lacquer. Catrice beweert dat deze beauty's zo licht zijn als een gloss, maar dat ze het kleurenintensiteit en glans hebben van een lipstick. Deze zij te koop voor €3,99

Dit zijn de Smooth Blush Sticks. Zelf heb ik nog nooit een blush stick geprobeerd, daarom ben ik erg benieuwd naar deze sticks. Deze sticks kosten €4,59.

Weet je wat ik apart vind? Het is toch een gothic collectie? Waarom zit er dan geen zwart nagellakje in? De donkerste kleur van de nagellak is aubergine paars... De kleurtjes vind ik wel mooi, maar ik had donkerde kleuren verwacht. Deze Ultimate Nail Lacquer zijn te koop voor €3,89 per stuk. 

Ik denk dat het wel duidelijk is. Ik pass. In deze limited edition zit niet echt iets waar ik super enthousiast over ben geworden. 

Wat vind jij van deze limited edition? Pass jij ook of zie jij wel leuke producten?

You Might Also Like

2 Comments