conditioner

Lush producten: Deel 1

9/12/2013

Afgelopen vrijdag heb ik een haarbehandeling bij Lush gehad (in het artikel van afgelopen dinsdag staat het verslagje). Na de behandeling heb ik wat producten mee naar huis gekregen. Zes in totaal. Vandaag behandel ik er 3 en binnenkort behandel ik de andere 3.

Ik kreeg (natuurlijk) niet de fullsizes mee naar huis, maar een aantal kleine bakjes waar wat producten in waren gedaan.

Hierboven zie je de producten die ik vandaag behandel. Van links naar rechts: Fair Trade Honey, Lemony Flutter en American Cream.

Fair Trade Honey

Fair Trade Honey is een shampoo met een basis die meer dan 50% honing bevat!  Honing zorgt dat je haar gaat glanzen en het is vochtinbrengend. De shampoo is geparfumeerd met citroenolie en geraniumolie. Ondanks dat vind ik hem nog steeds een beetje naar honing ruiken.

Zoals je hierboven ziet is de substantie kleurloos en vrij dun. Net honing! Je hebt maar een beetje van deze shampoo nodig. Het schijnt dat deze shampoo speciaal is ontwikkeld voor mensen die in een gebied met hard water wonen, lees maar:

Deze shampoo is speciaal ontwikkeld voor mensen die in een gebied met hard water wonen. Het kalk in het kraanwater kan zich vastzetten in je haar en ervoor zorgen dat je haar doffer wordt en minder zacht aanvoelt. Fair Trade Honey Shampoo is zo samengesteld dat het geweldig werkt in gebieden waar veel kalk in het kraanwater zit. 

De geur van deze shampoo vind ik niet super lekker, je moet echt van kruidige geuren houden. 

Koop dit product hier

Lemony Flutter

Lemony Flutter is een product voor je nagelriemen én een van de meest verkochte producten van Lush!

De geur (zoals de naam al zegt) ruikt naar limoen/citroen. Zelf vind ik dat heerlijk, maar je moet er van houden.  De geur ruik je heel lang na het aanbrengen.

Lemoney Flutter is ontwikkeld voor je nagelriemen, de cacaoboter en de oliën en boters zorgen ervoor dat je nagels en nagelriemen zacht en soepel worden. Daardoor groeien je nagels extra snel! Bij mij groeien m'n nagels al aardig snel, dus daar merk ik niet zoveel verschil van. Wat ik wel merk is dat m'n nagelriemen (en m'n handen) super zacht worden.

Hierboven zie je de substantie van de nagelriemcrème. De substantie is ongeveer hetzelfde als andere crèmes. Je doet ontzettend lang met dit kleine potje, je hoeft namelijk maar een heel klein beetje te gebruiken!

Koop dit product hier

American Cream

Deze heerlijk ruikende conditioner kreeg ik ook mee. In deze conditioner zitten verse sinaasappelen, honing, vanille, lavendel en aardbeien.  Nu (terwijl ik dit artikel typ) staat het potje open voor mij zodat de heerlijke geur zich in m'n kamer verspreid.

Natuurlijk heeft de conditioner niet alleen een heerlijke geur, maar houdt hij je haren in topconditie. Conditioner zorgt ervoor dat na het wassen van je haren de haarschubben weer sluiten. Door je haar te wassen gaan ze namelijk open staan.

Dit product kan je hier kopen.  


Lush is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook om cadeau te doen. Zelf heb ik wat gekocht voor iemand die binnenkort jarig is!

Gebruik jij producten van Lush?

You Might Also Like

4 Comments

  1. Ik gebruik geen producten van Lush, maar ik hoor er zoveel goede dingen over! x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lijken mij fijne producten!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoe heb je het voor mekaar gekregen om die haarbehandeling te krijgen?

    BeantwoordenVerwijderen