event

Mijn Lush haarbehandeling

9/10/2013

Ja, ik ben weer naar een event geweest. Afgelopen vrijdag was ik uitgenodigd bij Lush in Rotterdam voor een haarbehandeling. Ik had er super veel zin in! Zelf had ik nog nooit iets van Lush geprobeerd, daarom was ik super benieuwd naar de producten.

Een super aardig meisje behandelde mijn haar. Ik kreeg aller eerst een haarmasker.

Wat Lush producten.

Ik zat aan dit tafeltje. Op het tafeltje waren allerlei producten uitgestald. Het zag er heel leuk uit. 

 
M'n haar even uitspoelen...

Die American Cream rook echt heerlijk! 

Alle producten van Lush zijn natuurlijk. Dat is natuurlijk super goed. Ook zien de producten er heel leuk uit. 


Het zijn toch net gebakjes!

Het ziet er allemaal zo leuk uit!

Tijdens mijn haarbehandeling heb ik een haarmasker gekregen, m'n haar is gewassen, ook nog wat conditioner, een spray en nog veel veel. Tot slot is het droog geföhnd en kon ik (door de regen) naar huis. 

De avond nadat m'n haar de behandeling had gekregen rook je m'n haar al van verre. De geur verspreidde zich overal. Tijdens de training die ik die avond had ging iedereen aan mijn haar ruiken, haha! Het rook echt heel lekker.  

En dan is dit het resultaat! M'n haar is altijd heel pluizig, maar dat was nu totaal niet. Ook glansde het super mooi en rook het natuurlijk heerlijk!

Nog een fotootje van m'n haar na de behandeling... 

Ik vond het echt heerlijk om zo vertroeteld te worden! Ook m'n haar is er erg blij mee, haha. Op het moment dat ik dit artikel schrijf (een dag later), zit ik nog steeds aan m'n haar te ruiken. Super bedankt Lush <3!

Wat ik ook echt super lief vond, was dat ik 6 testers van producten mee naar huis heb meegekregen. Binnenkort zullen jullie (in twee delen) daar nog artikelen over zien.

Heb jij al eens een een haarbehandeling gehad? Of heb jij al ervaring met producten van Lush? Zo ja, wat vond je ervan?

You Might Also Like

3 Comments