betekenis

Nagellak uit het buitenland!

9/28/2013

Ik vind het altijd extra leuk om nagellak in het buitenland te kopen of om nagellakjes uit het buitenland te krijgen. Het heeft dan toch een soort betekenis! Ik heb al een aantal lakjes uit het buitenland en ik hoop er nog veel bij te krijgen. Het is toch iets leuker dan als je ze bij het Kruidvat koopt, toch?
Vandaag dus een artikeltje waarin ik de nagellakjes laat zien die uit het buitenland komen. De meeste hebben jullie vast al eens voorbij zien komen in andere artikelen.

Als eerste deze super schattige Sasatinnie nagellakjes. Ik kreeg ze van m'n tante toen ze naar China was geweest! Ik vind ze ontzettend leuk. Het zijn hele mooie kleurtjes en de flesjes zijn super schattig. Ze hebben allemaal een hartjes vorm. Lees de swatches terug! 

Dit is een van m'n mooiste, maar tegelijkertijd ook de duurste lakjes uit m'n stash. Met dit nagellakje ben ik zo blij!  Dit lakje heet Saint Tropez en is (zoals je waarschijnlijk al gezien had) van Dior! Ik heb dit nagellakje afgelopen herfstvakantie ook van m'n tante gekregen toen we in Parijs waren. Echt zo leuk! Het is gewoon een super leuke herinnering aan Parijs. Ook dit lakje heb ik natuurlijk al een keer geswatcht

Dit lakje komt uit Noorwegen. Ik kreeg hem van m'n opa en oma die op vakantie waren geweest naar Noorwegen. Het is een super schattig, kanarie geel lakje van LA colors. Lees de swatch terug!

Dit is m'n allermooiste nude lakje! Hij is roze dan de meeste nude klueren, daarom vind ik 'em zo gaaf! Ik kreeg hem tijdens de wintersport 2012 in Oostenrijk van m'n opa en oma. Daar zat zo'n drogist waar je ontzettend gave nagellakjes kon kopen die je in Nederland niet hebt!

En dan tot zover de lakjes die ik uit het buitenland kreeg! Ik vind ze allemaal super leuk en gebruik ze ook regelmatig!

Heb jij ook nagellak uit het buitenland? Zo ja, welke? 

You Might Also Like

4 Comments

 1. l.a. colors kun je volgens mij ook bij ter stal kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat zou goed kunnen, hoor! Alleen ik vind het gewoon leuk als iemand een nagellakje voor me uit het buitenland meeneemt ook al is hij gewoon in Nederland te koop!

   Verwijderen
 2. die lakjes zien er echt super schattig uit!

  BeantwoordenVerwijderen