Merken & Producten

Nail polish Primark - Het neon setje

9/22/2013

Even geleden won ik een ontzettend leuk setje met nagellakjes op Twitter bij Dian. Het setje bestond uit 4 vrolijke neon kleurtjes van de Primark. Ik vond het zulke leuke kleurtjes dat ik ze gewoon MOEST swatchen. Ook was ik benieuwd naar de kwaliteit. Primark - is zoals je waarschijnlijk wel weet - super goedkoop en daarom wilde ik graag zelf ervaring opdoen met nagellak van de Primark.
Zelf had ik eerder een setje caviar van de Primark gekocht en die beviel me goed!


Het setje bevat 4 nagellakjes in allerlei neon kleurtjes. Een roze, een oranje, een gele en een groene. Ze zien er ontzettend fel uit. De flesjes bevatten 6 ml. Niet super veel dus, maar ik vind het wel genoeg. Neon kleuren zijn niet de kleuren waar ik een everyday product van zou willen maken!


Ik vind de flesjes er super schattig uitzien. Door het sierlijke geschreven nail krijgt het een heel lief effect. Verder zijn de flesjes vrij simpel zonder te veel tierelantijntjes!

Ik ga beginnen met de roze. Zelf vond ik deze het mooist toen ik de lakjes voor het eerste zag. Het is een mooi, felle, neon, roze kleur. 

Oh wauw! Moet je kijken. Na 2 laagjes is de lak volledig dekkend en is het een ontzettend felle roze (bijna rode) kleur geworden! Ik vind hem echt super mooi! Het is misschien wel een kleur meer voor de zomer, maar misschien zal ik hem af en toe ook wel in de herfst dragen.

De nagellak is mooi, het van je nagels afhalen is iets minder. Moet je kijken! Na vier vingers zag m'n onderzetter er zo uit! Maar toen ik er overheen ging met een schoon watje met remover was het gelukkig wel weer weg!

Geel is nooit mijn favoriete kleur geweest, daarom vind ik dit nagellakje niet super mooi. Ik vind hem bijvoorbeeld wel leuk om als accentje te gebruiken.

Helaas dekte deze lak niet goed. Na 3 laagjes ziet het eruit zoals hierboven. Je ziet m'n nagel er nog doorheen. Wel is de kleur enorm neon gebleven en is de pigmentatie niet minder geworden. Dit kleurtje is echt enorm vrolijk!

Wow! Wat een heftige kleur. Hierboven ziet hij er erg neon groen uit. Ik was echt super benieuwd of hij er ook zo op m'n nagels uit zou zien!

OH WAUW! Moet je kijken. Het geeft bijna licht! Zo'n felle neon groene lak heb ik echt nog NOOIT gezien. Wat een ontzettend gave kleur! Ik ben helemaal niet van groene nagellak, maar dit is wel een hele bizarre en toffe kleur zeg! Haha, ik raak hier niet over uitgesproken. Erg mooi. Ik denk niet dat ik hem dagelijks ga dragen, maar voor een keertje kan het wel.

Mooie oranje kleur. Hij zit tegen het rood aan. Deze kleur vind ik het minst van neon weghebben vergeleken met de vorige 3 lakjes, maar toch heeft dit lakje iets waardoor ik hem erg mooi vind.

Het is geen neon nagellakje, maar wel een super mooie kleur! Hierboven heb ik 2 laagjes aangebracht en de lak dekt erg goed. De kleur vind ik echt heel mooi. Het heeft wat weg van rood, oranje maar toch ook wel iets van een koraalkleur. I love it!

Hierboven zie je de lakjes allemaal nog een keer. Zoals je waarschijnlijk wel ziet lijken de roze en oranje hier heel erg op elkaar, maar tijdens het swatchen totaal niet. Ik heb deze vier lakjes van 1 (mijn favoriet) tot 4 (naar mijn smaak de minst mooie) gezet:
 1. De roze
 2. De oranje
 3. De groene
 4. De gele
Ik vind de roze het mooist omdat het niet een te uitgesproken kleur is en ik vind de gele het minst mooi omdat geel niet mijn kleur is. Bovendien dekt de gele ook niet goed. 

Welk kleurtje vind jij het mooist? En welke vind je het minst mooi? 

You Might Also Like

6 Comments

 1. Wat een mooie kleurtjes!!! En dat voor de Primark!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk om te lezen en die groene is inderdaad super neon! Wow. Liefs, Dian.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Groen is mijn favoriet. Veel geel rad ik aan een wit laagje eronder te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo ik zie nu pas dat mijn bericht een beetje vaag was, maar bedoelde: voor geel een wit laagje eronder!

   Verwijderen
 4. Wat een heerlijke kleurtjes, ik vind de eerste kleur het mooist! x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. super leuke kleurtjes zeg!

  BeantwoordenVerwijderen