Douche- & Badproducten

Nivea Supreme Touch

9/19/2013

Ik was naar Rotterdam geweest en daar deelden ze deze mini flesjes van Nivea uit. Ik kreeg onder andere deze douchegel. Ik vond het wel leuk om hem even te reviewen, omdat ik niet super veel ervaring heb met Nivea. Vandaar deze review.

Ik heb hem met een aantal meiden (uit m'n korfbal team) uitgeprobeerd en we waren het erover eens dat de geur niet verkeerd is. Het is een vrij neutrale geur. Na het afdrogen ruik je de geur niet meer, maar dat vind ik niet zo heel erg. 


De substantie van de douchegel is best fijn. Hij schuimt niet echt, maar smeert prima uit. Ook spoelt het gemakkelijk van je huid af. 


Wat ik snel krijg bij douchespullen is uitslag op m'n armen. Deze keer dus weer. De rest van de meiden heeft een minder gevoelige huid en zij kregen geen uitslag. Als je een gevoelige huid hebt zou ik deze douchegel minder snel aanraden, maar anders is het een prima douchegel! 

Gebruik jij producten van Nivea? Zo ja, wat vind je ervan?

You Might Also Like

3 Comments