#NOTD

#NOTD

9/29/2013

Vandaag een artikel die ik nog nooit heb geschreven! Nails Of The Day! Het was namelijk een tijdje geleden dat ik m'n nagels lakte, maar ik heb het weer eens gedaan. Als je m'n blog al langer leest weet je vast en zeker welk merk ik heb uitgekozen. Essie! Het is m'n lievelingsmerk, dus eigenlijk kon het ook niet anders. Vandaag een kleurtje die ik echt super mooi vind. Het is een mooie, ijsblauwe kleur met shimmers.Het lakje die ik draag heet Essie - Rock the boat. Ik vind het echt een hele mooie kleur en hij kan prima worden gedragen in de winter en in de zomer! Het is namelijk een mooie, lichte, frisse blauwe kleur met wat shimmers erin, maar niet zoveel dat je een heel shiny effect krijgt! Gewoon precies genoeg.

Welk nagellak draag je vandaag?

You Might Also Like

5 Comments

 1. Welke is het precies? Zelf heb ik nu LA Colors 406 Hot Blooded op.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het lakje die ik draag heet Essie - Rock the boat!

   Verwijderen
  2. Ah dank.Wou je een foto laten zien, maar dat lukt niet. Kijk anders zelf even bij mij op Twitter.

   Verwijderen
  3. (grijns) ik bleek te ongeduldig ;)

   Verwijderen