2013

School?! Echt geen zin in!

9/02/2013

Ik moet vandaag weer naar school. Ik heb er dus zo geen zin in! Oké, ik heb me voorgesteld om van dit artikel geen klaagartikel te maken en heel negatief te zijn. Ik hoop dat het gaat lukken!

School kan ook heel leuk zijn. Nieuwe klas, nieuwe vriendinnen, goede cijfers... In dit artikel ga ik tips geven voor school, ik geef redenen waarom school leuk kan zijn en nog veel meer!

Tips voor tijdens de les:

  • Namen bingo! Dat deden wij vorig jaar best veel en het een ontzettend leuke manier om van een saaie les een les met super veel lol te maken. Het enige wat je moet doen is kinderen zoeken om mee te spelen. Jullie moeten allemaal 10 namen van kinderen uit de klas op een blaadje schrijven en zodra de docent/leraar een naam noemt van een leerling die op je lijstje staat moet je hem doorstrepen. Als je binnen 1 les alle namen van je blaadje heb moet je keihard: "BINGOOO!" door de klas roepen. Wedden dat je docent/leraar super gek opkijkt en dat de hele klas dubbel ligt?! 
    • Tip: Zorg dat jij de namen op de blaadje heb staan van de kinderen die elke les wel worden genoemd omdat hij of zij altijd wel een vraag heeft, nooit luistert of gewoon het lievelingetje van de docent/leraar is. 
  • Zorg dat je altijd een schrift in je tas hebt wat niet voor een vak bedoeld is. Kun je tijdens de les even tekenen om je enigszins te vermaken.
  • Heb je een uur dat uitvalt. Maak vast je huiswerk voor de volgend dag of werk vooruit! Heb je thuis minder te doen. 

Leuk back to school kapsel:

Deze manier is ontzettend leuk en simpel! Je maakt een schuine vlecht en schuift in het elastiek een strikje (Claire's)!


Wat makkelijke back to school nail arts:


Allereerst deze ontzettend makkelijke maar super leuke nail art! Het is hartstikke simpel maar het ziet er zo professioneel uit! Je lakt je nagels in een mooie kleur (ik koos lilacism van Essie) en je brengt op je ringvinger3 diamantjes (of 2. Net hoeveel er op je nagels passen) onder elkaar aan en plakt ze vast met blanke nagellak. Je kunt eventueel ook andere strasssteentjes gebruiken. 

   
Bekijk het filmpje waarin deze nail art stap voor stap wordt uitgelegd en voorgedaan. 

Ik weet dat ik erg laat ben met dit artikel want de meeste van jullie zitten alweer een hele tijd op school! Volgend jaar zal ik eerder beginnen.

Wat zijn jou goede voornemen voor dit schooljaar?

You Might Also Like

0 Comments