autumn

Sleek palette Storm

9/27/2013

Een tijdje geleden heb ik een heel mooi palette gekocht! Ik ben er super blij mee. Het was m'n eerste palette van Sleek dus ik was erg benieuwd hoe hij zou bevallen. Vandaag review ik dit mooie palette met veel donkere kleuren die perfect bij de aankomende maanden passen.
Ik was al heel lang aan het kijken voor een Sleek palette, maar ik wist gewoon niet welke ik moest kiezen! Uiteindelijk heb ik voor Storm gekozen. Een palette met mooie herfsttinten zoals groen, blauw maar ook bordeaux rood. Het palette bevat niet alleen donkere kleuren, maar ook wat nude tinten en er is variatie tussen mat en metallic! Daarom heb ik voor dit palette gekozen, genaamd Storm.

Dit zijn alle kleurtjes die het palette bevat. Twaalf in totaal. De foto hierboven is gemaakt in de schaduw. Zoals bijna elk palette bevat deze ook een sponsapplicator. Natuurlijk hoef je hem niet te gebruiken.

Het doosje van het palette ziet er heel chic uit. Het doosje is helemaal mat, maar Sleek Make Up staat geschreven in glimmend zwart! Heel erg leuk!

Ik ga beginnen met de bovenste 6 kleuren uit het palette. Een highlither, een paar nude kleuren en wat roze en bordeaux rood. De eerste, tweede en de laatste 3 zijn glimmend, de derde is dus mat.

En dan zijn dit de swatches. De glimmende kleuren bevatten veel pigment, alleen de matte is wat lichter. Voor de rest vind ik het hele mooie kleuren. Mijn favoriete uit dit rijtje is de vijfde kleur. Die kan je denk ik heel mooi blenden met de laatste. Ook de gouden kleur vind ik erg mooi.

En dan is dit het onderste rijtje van het palette. Deze kleuren zijn allemaal wat donkerder, maar even mooi als de kleuren hiervoor.  Dit rijtje bevat bruine, groene en blauwe kleur, maar ook een mooi mat zwarte die je goed kunt gebruiken als eyeliner.

De eerste kleur vind ik erg mooi. Het is een gave koperkleurige kleur waar je een mooie diepe crease mee kunt creƫren. De tweede kleur is ook wel mooi, maar daarin tegen vind ik de derde en vierde kleur mooier.
Die zeegroene kleur vind ik gewoon echt prachtig! De matte bruine vind ik niet zo mooi. Net zoals de matte bruine uit het vorige rijtje heeft deze weer niet zoveel pigment. Ook is de substantie van de matte kleuren heel anders!


Over het algemeen vind ik het een heel fijn palette. Wat wel jammer is, is dat de bruine, matte kleuren wat minder gepigmenteerd zijn en dat het palette enorme fall-out heeft! De kleuren zijn wel stuk voor stuk super mooi. Mijn favorieten kleuren uit dit palette zijn: de roze champagne kleur, de zeegroene en de donkerblauwe kleur.

Wat ik ook leuk vind aan het palette is dat het een spiegeltje bevat. Altijd handig als je je oogschaduw wilt aanbrengen maar geen spiegel in de buurt hebt!

Hier zie je de kleuren nog een keer in het zonlicht. De metallic kleuren schitteren super mooi!

Ik ben erg blij met dit palette. Het heeft mooie kleuren, de kleuren zijn goed gepigmenteerd en het spiegeltje is een leuk extra detail. Bovendien ziet het doosje er ook chic uit. Ik heb dit palette gekocht op Sleekmakeup.com omdat het daar + verzendkosten het allergoedkoopste was. Ik heb veel sites vergeleken, maar deze was echt het goedkoopst. Het palette zelf kostte €10, maar omdat het palette uit Engeland moest komen betaalde ik nog €2,54 verzendkosten. Voor 12 (nou ja, 10) mooie kleurtjes is dit best een lage prijs. Ben je dus opzoek naar een mooi, maar tegelijkertijd een budget palette? Kijk dan even naar de Sleek i Divine palettes!

Wat vind jij van dit Sleek palette? Heb jij zelf ook producten van Sleek? En hoe bevalt Sleek jou?

You Might Also Like

2 Comments