Essie

Tip + swatches Essie She's Pampered

9/30/2013

Misschien wist je het al, maar deze week bij de Big Bazaar is er een oude limited edition van Essie te koop voor 2 voor €5,-! Super goedkoop. Natuurlijk kon ik het niet laten om naar de Big Bazaar te rennen en Essie in te slaan (omdat het m'n lievelingsmerk is). Ik ging samen met Anouk en zij kocht er 3. Nou was het 2 voor €5 en 1 voor €2,99, dus rekende we alles bij elkaar af waardoor we allebei goedkoper uit waren. Ik had dus een Essie lakje erbij voor €2,50 in plaats van €10! Wat een verschil, hè?

De kleuren uit de collectie die ze verkopen bij de Big Bazaar komen uit de collectie Leading Lady van het najaar 2012. Daarom zijn ze zo goedkoop. Waar je wel rekening mee moet houden is dat ze deze lakjes niet in alle filialen hebben. In sommige filialen is de actie donderdag 19 september begonnen, maar ik was maandag 22 september bij de Big Bazaar bij ons en toen hadden ze ze nog niet. Toen ik vrijdag 27 september ging kijken waren ze er wel en ook nog best wel veel, dus ik neem aan dat deze week de actie bij ons ook nog loopt, maar dat verschilt dus per filiaal.


Er waren een aantal leuke kleurtjes. Butler Please (een mooie donkerblauwe kleur), maar die heb ik niet gekocht omdat ik zo'n kleur al heb uit het vaste assortiment van Essie, namelijk Bouncer, It's Me. Verder waren er nog wat rode, glitter rode en glitter zilver. Ook nog een blauw/groene en een modderkleur. Omdat ik niet alle kleuren mooi vond of ze al had heb ik er maar 1 gekocht: She's Pampered. Het is een mooie rood/roze kleur. Normaal heb ik eigenlijk nooit rood op, maar deze kleur had iets waardoor ik hem erg mooi vond!

Dit is de kleur. De kleur is niet 100% rood, hij heeft namelijk ook nog wel wat weg van roze. Zo mooi! Ik ben echt verliefd op dit kleurtje! Ook is deze kleur in 1 keer helemaal dekkend. Ik heb 2 laagjes aangebracht voor een langere houdbaarheid.

De kleur heeft een mooie crème finish en bevat dus geen shimmers. Voor de rest is het een mooie, glimmende kleur. Een perfecte kleur voor in de herfst.

Zoals alle Essie bevat dit flesje ook weer 13,5 ml en heeft het weer een fijn, dik kwastje waarmee je in 1 keer heel je nagel kunt lakken.

Ik vind het erg leuk dat de Big Bazaar deze actie heeft gedaan! Zo kan je nog eens goedkoop super nagellak kopen.

Heb jij de actie al gespot? Heb jij misschien zelf ook wat flesjes ingeslagen?

You Might Also Like

3 Comments