2013

Trind Caring Color Special Edition 2013 "Sparkling Shimmer"

9/01/2013

Wauw! Ik heb nog nooit zo'n glitter & glamour collectie gezien als deze van Trind. De driedelige collectie zit bomvol glitter & glamour. De Sparkling Shimmer collectie bevat een zilveren, gouden en roze glitternagellak en past perfect bij de aankomende maanden en ik mag hem voor jullie swatchen.

De collectie bestaat uit de lakjes Icy Silver, Sparkly Pink en Classy Gold. De namen zeggen waarschijnlijk al welke kleuren het zijn.

De collectie zat verpakt in een heel chic doosje. Ik vond het wel heel toepasselijk bij de chique collectie. De kleuren vond ik gelijk al erg geslaagd. Misschien weet je wel uit eerder artikelen dat zilver niet mijn kleur nagellak is. Toch had dit kleurtje iets waardoor ik hem toch wel mooi vond.

De middelste kleur was na mijn eerste indruk meteen m'n favoriet. Het heeft wel wat weg van zilver, paars en roze. Echt een hele mooie en vooral chique kleur. De gouden vond ik meteen ook erg leuk en datzelfde geldt voor de zilveren. Deze collectie viel meteen in de smaak.

De kleuren van deze collectie passen perfect in het modebeeld voor de aan komende feestdagen. De goud en zilvertinten uit deze collectie komen perfect overeen. De Sparkling Shimmer die Trind aan deze Special Edition Caring Colors heeft toegevoegd sluit dan ook perfect aan bij de glanzende en glimmende stoffen die verwerkt zijn in veel feestcollecties.

Icy Silver

Dit zilveren lakje met ontzettend veel minuscuul kleine shimmertjes vond ik "Wel leuk". Ik was niet meteen super enthousiast. Dat komt waarschijnlijk doordat ik niet zo van zilver ben. Goud vind ik mooier. Ben benieuwd of de swatch mij kan verrassen! 

Dit mooie glimmende effect kreeg ik al na 1 laagje! De dekking is dus perfect. De kleur is wel oké. Het is een beetje een aluminium kleur zilver. Nee, de swatch heeft me niet enthousiast kunnen maken. Het is wel een mooi lakje, maar ik spring er niet van uit m'n vel.

Sparkly Pink

Naar dit lakje was ik zo benieuwd. Zodra ik het doosje uitpakte vond ik deze meteen al het mooist! Het is gewoon zo'n mooie roze kleur met zilveren shimmertjes. Ik kan de kleur niet precies beschrijven...

Huh?! Waar is de roze kleur nou gebleven? In het flesje neigt de kleur veel meer naar het roze. Hierboven op de swatch neigt de kleur meer naar zilver. Dat vind ik jammer, maar ondanks dat je de roze kleur minder ziet vind ik hem toch nog wel mooi! Ik heb hierboven 2 laagjes aangebracht, maar als je de kleur wil laten dekken moet er denk ik nog een laagje overheen. Misschien is het ook mooi om er een roze kleur onder aan te brengen en dan 1 laagje van deze nagellak eroverheen.

Classy Gold

Deze kleur vind ik erg mooi. De goudgele, warme kleur vind ik perfect bij de herfst passen. Ik was dan ook erg benieuwd of dit een mooie, dekkende lak was.

Ja! Hij dekt super mooi na 2 laagjes. De lak straalt een mooie, warme gloed uit en past perfect bij de gouden, bruine herfstmaanden. Deze lak ga ik zeker nog vaak dragen. Door de shimmertjes die aan de lak zijn toegevoegd krijg je ook een heel chic effect.

Hieronder zie je de swatches nog eens naast elkaar: 


Trind blijft me verrassen qua kleur. Ik was bijvoorbeeld helemaal weg van Sparkly Pink voor het maken van de swatches, en na het maken is Classy Gold mijn favoriet.

Ik vind dat deze special edition erg chique kleuren heeft. Perfect voor de aankomende maanden. De prijs van deze lakjes is €9,95 per stuk.

Wat vind jij van deze special edition? 

You Might Also Like

3 Comments